Süleymanpaşalı Çocuklara, Açık Hava Partisi
reklam
30 Mart 2019
Süleymanpaşalı Çocuklara, Açık Hava Partisi

Süleymanpaşalı Çocuklara, Açık Hava Partisi

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü, Sahil Mutlu Kent Çay Bahçesi yanındaki alanda çocuklar için açık hava partisi düzenledi. Yüzlerce çocuğun güzel havanın tadını çıkardığı etkinlik, alanda bulunan velilerden de tam not aldı.

Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde kurulan ve 8 binden fazla üyesi ile Trakya’nın en büyük sivil topluluğu olan Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, açık hava etkinliklerine başladı. Çocukların bedensel aktivitelere yöneltilmesi, okul stresinden uzaklaşmaları ve yeni arkadaşlıklar edinmeleri amacıyla düzenlenen açık hava partilerinin ilki, Sahil Mutlu Kent Çay Bahçesi yanındaki alanda gerçekleştirildi.

GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDILAR

Güzel havayı fırsat bilen yüzlerce çocuk, açık hava partisine akın etti. Sandalye kapma, çuval yarışı, macera parkuru, yüz boyama, taş boyama gibi çok sayıda farklı etkinliğin yanı sıra çocuklara patlamış mısır, ailelere de çay ve kahve ikramı yapıldı. Çocuklar güneşin ve eğlencenin tadını çıkarırken aileler de çocukları ile birlikte keyifli bir pazar günü geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Açık hava partisinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ile Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da çocukları yalnız bırakmadı.

BU ÜLKENİN GELECEĞİSİNİZ

Açık hava partisinde eğlenen çocuklara hitaben konuşan ve çocuklara verdikleri önemin altını çizen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “Sevgili çocuklar! Hepiniz, 2019 yılının Atatürk’lerisiniz. Bu ülkenin geleceğisiniz. Bizler de Süleymanpaşa Belediyesi ve Süleymanpaşa’da yaşayan tüm aileler olarak sizlerin daha iyi yetişmesi için, daha mutlu olabilmeniz için ve geleceğinizin güvence altında olması için el birliği ile çalışıyoruz. Her şey, siz çocuklar için. Eğer siz isterseniz, bugünkü eğlencemizi önümüzdeki haftalarda da daha kalabalık bir şekilde tekrar edeceğiz. Hepinize iyi eğlenceler…” dedi.

BAHARA MERHABA DEDİLER

Bir anlamda “Bahara Merhaba” anlamı da taşıyan açık hava partisi için Başkan Eşkinat’a teşekkür eden aileler, benzer etkinliklerin kapsamının genişletilerek devam etmesini istediler. Yaklaşık 2 saat süren ve çocukların doyasıya eğlendiği parti, görülmeye değer anlara sahne oldu.
Editör : Tuğberk Erdem
1264 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu