ÇBSK'lı Sezin Akaltuntaş, Milli Formayı Giyecek
reklam
31 Mart 2019
ÇBSK'lı Sezin Akaltuntaş, Milli Formayı Giyecek

ÇBSK'lı Sezin Akaltuntaş, Milli Formayı Giyecek

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Yüzme Takımı sporcularından Sezin Akaltuntaş Slovenya’nın Ljubljana kentinde gerçekleştirilecek olan 2019 Open Yüzme Yarışmaları’nda ülkemizi temsil edecek ve milli formayı giyecek.

30-31 Mart 2019 tarihleri arasında Slovenya’nın Ljubljana kentinde düzenlenecek olan 2019 Open Yüzme Yarışmaları’na katılacak Türk Milli Takımı kadrosu açıklandı. 18 kişilik kadroda, Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Takımı Sporcumuz Sezin Akaltuntaş da yer aldı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan ve spor ve sporcuya verdikleri önemi dile getiren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt “Spor yatırımlarımızın, her geçen gün artan oranda karşılığını görüyor olmaktan son derece mutluyum. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’müzün yüzme şubesi de bu konuda önemli başarılar elde ediyor. Sevgili kardeşimiz Sezin Akaltuntaş, gösterdiği başarılı performansların ardından bugün Yüzme Milli Takımı’mızın kadrosuna davet edildi. Sezin 30-31 Mart 2019 tarihleri arasında Slovenya’nın Ljubljana kentinde düzenlenecek olan 2019 Open Yüzme Yarışmaları’nda Türk Milli Takımı’mızda Çorlu’muzu temsil edecek. Kendisine başarılar diliyorum. İnanıyorum ki büyük bir başarı ile yarışlardan dönerek bizlerin gururu olacak. Bu vesile ile tüm sporcularımıza ve antrenörlerine başarılar diliyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1320 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu