Çorlu İlçe Nüfus Müdürlüğü, Seçim Mesaisi Yapacak
reklam
31 Mart 2019
Çorlu İlçe Nüfus Müdürlüğü, Seçim Mesaisi Yapacak

Çorlu İlçe Nüfus Müdürlüğü, Seçim Mesaisi Yapacak

Nüfus müdürlükleri, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri dolayısıyla hafta sonu mesaisi yapacak. Çorlu İlçe Nüfus Müdürlüğü, 30 Mart 2019 Cumartesi ve 31 Mart 2019 Pazar günü, 08.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Tekirdağ Valiliği Basın Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin olarak yapılan yazılı basın açıklamasında “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi’nde oy kullanmak isteyen vatandaşlardan ‘T.C. Kimlik Kartı (TCKK), nüfus cüzdanı, geçici kimlik belgesi, pasaport, evlenme cüzdanı, resmi dairelerce verilmiş kimlik kartı’ olmayanların, geçici kimlik belgesi alabilmeleri için 30-31 Mart 2019 Cumartesi-Pazar günü İlimiz İlçe Nüfus Müdürlükleri 08.00-17.00 saatleri arasında açık bulundurulacaktır.

Geçici Kimlik Belgesi alabilmek için 1 adet biyometrik fotoğraf ve a) Kimlik Kartı Kayıp edenler için Anlaşmalı bankalar, PTT veya interaktif vergi dairesi https://ivd.gib.gov.tr adresinden 45 (Kırk Beş) lira yatırılmalı, b) Nüfus Cüzdanı Kayıp edenler için Anlaşmalı bankalar, PTT veya İnteraktif vergi dairesi https://ivd.gib.gov.tr adresinden 22,5 (Yirmi İki Lira Elli Kuruş) lira yatırılmalı, c) Kendini tanıtmaya yarayan bir kimlik belgesi olmayanlar (Anne-Baba, Kardeş, eş 18 yaşını bitirmiş çocuklarından biri) ile birlikte müracaat etmeleri gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.
Editör : Tuğberk Erdem
1710 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu