Yeni Başkan Yardımcıları, Belediyede Göreve Başladı
reklam
06 Mayıs 2019
Yeni Başkan Yardımcıları, Belediyede Göreve Başladı

Yeni Başkan Yardımcıları, Belediyede Göreve Başladı

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından gerçekleştirilen ilk meclis toplantısı sonrasında Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tarafından başkan yardımcılığına getirildiği açıklanan Adnan Kum, Güner Çetin ve Özcan Veysel Tunçcan, görevlerine başladılar

Çorlu Belediyesi’nin yeni başkan yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin ve Özcan Veysel Tunçcan göreve başladı. Geçmişte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü Başkanlığı görevinde de bulunan ve gerçekleştirdiği çalışmalarla partililerin gönüllerini fetheden Adnan Kum; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü ve Yazı İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunacak. Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları’ndan Güner Çetin; Bilgi İşlem Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Muhtarlıklar Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu olacak. Geçmişte CHP Çorlu İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde de bulunan Özcan Veysel Tunçcan ise Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunacak.

ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ!

Yeni görevine başlayan ve belediye hizmet binasının 1’inci katında yer alan makam odasına yerleşen Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Adnan Kum, konuya ilişkin olarak yaptığı kısa açıklamada, “Çorlu’muz için çalışmaya ve yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. Başkan yardımcılığı görevimizi, güvenilir ve dürüst temeller üzerine oturtacağız. Bizlere emanet edilen bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımızla her konuda öncü bir belediye olmaya devam edeceğiz. Bundan, hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın!” dedi.

YENİ NESİL BELEDİYECİLİK

Yeni nesil belediyecilik anlayışını yakından takip edeceklerini belirten Başkan Yardımcısı Güner Çetin ise, “Çorlu’da halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışacağız. Teknolojik yenilikleri kullanarak halkımıza daha kaliteli hizmet vereceğiz. Belediyecilik, bir ekip işidir ve bu hizmetlerin ortaya çıkması için tüm ekip arkadaşlarımla birlikte canla başla çalışacağız. Başkan yardımcılığı görevimizin, hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

AYRIM GÖZETMEKSİZİN HİZMET

Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine getirilen yeni isimlerden biri olan ve yaptığı açıklamada ‘hizmette eşitlik’ ilkesine vurgu yapan Özcan Veysel Tunçcan da toplumun her kesimine, ayrım gözetmeksizin hizmet götürüleceğini söyledi. Tunçcan, “Başkan yardımcılığı görevimize layık olacak ve kentimizin sosyoekonomik ihtiyaçları doğrultusunda projeler üreteceğiz. Çözüm odaklı bir anlayış ile halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimizin gurur duyarak yaşayacağı bir kent için el ele verip, sevgi ve saygıya dayalı ekip ruhuyla çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Eksen Gazetesi olarak görevine yeni başlayan belediye başkan yardımcılarımıza başarılar diler, ilçemize “Bahar” tadında nice nice hizmetler sunmalarını temenni ederiz.
Editör : Tuğberk Erdem
1271 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu