Yaz Futbol Kursu, 07-14 Yaş Arası Çocukları Bekliyor
reklam
06 Mayıs 2019
Yaz Futbol Kursu, 07-14 Yaş Arası Çocukları Bekliyor

Yaz Futbol Kursu, 07-14 Yaş Arası Çocukları Bekliyor

07-14 yaş grubunda yer alan öğrencileri spora teşvik etmeyi hedefleyen Ergene Belediyesi, okulların tatile girmesinin ardından yaz futbol kursu düzenleyecek. Yaz futbol kursu kayıtları, 10 Mayıs tarihinde başlayıp 15 Haziran’da sona erecek.

Ergene Belediyesi tarafından her yıl yaz döneminde düzenli olarak gerçekleştirilen yaz futbol kursu, okulların tatile girmesinin ardından bu sene de düzenlenecek. 07-14 yaş gruplarından oluşacak olan yaz futbol kursu kayıtları, 10 Mayıs tarihinde başlayıp 15 Haziran tarihinde sona erecek.

Çocuklarını yaz futbol kursuna yazdırmak isteyen veliler, hafta içi günlerde saat 14.00 ile 20.00 saatleri arasında; Yeşiltepe Mahallesi Halı Saha, Marmaracık Mahallesi Halı Saha, Sağlık Mahallesi Halı Saha ve Velimeşe Mahallesi’nde bulunan kapalı spor salonuna müracaat etmeleri gerekecek. Müracaatlar sırasında velilerden; öğrencinin ikametgâh belgesi, öğrencinin kimlik belgesi fotokopisi ve kayda gelen velinin kimlik belgesi fotokopisi istenecek. Yaz futbol kurslarında eğitim görecek olan öğrenciler, hem profesyonel öğretmenler eşliğinde spor yapacaklar hem de eğlenecekler.

Ergene Belediyesi Yaz Futbol Kursu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Gelecek nesillerde sağlıklı yaşam ve spor bilincinin geliştirilmesi amacıyla her yıl farklı alanlarda yaz okulu kursu açıyoruz. Bu yılda okulların tatile girmesiyle birlikte Ergene’mizde, futbol yaz kursunu başlatacağız. Bu kurs sayesinde öğrencilerimiz, yaz tatillerini iyi bir şekilde geçirecekler.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1363 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu