Çorlulu Minik Yüzücüler, Madalyalara Ambargo Koydu
reklam
06 Mayıs 2019
Çorlulu Minik Yüzücüler, Madalyalara Ambargo Koydu

Çorlulu Minik Yüzücüler, Madalyalara Ambargo Koydu

Kırklareli’ndeki Trakya Minikler Bahar Şenlikleri Yüzme Yarışmaları’na katılan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Yüzme Takımı, elde ettiği derecelerle madalyalara ambargo koydu. Turnuvadan 69 madalyayla dönen ÇBSK, zirveye göz koydu.

İstanbul, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illerinden toplamda 19 kulüp ve 280 sporcunun katıldığı Trakya Minikler Bahar Şenlikleri Yüzme Yarışmaları’nda, ÇBSK rüzgârı esti. Yarışmalarda 30 birincilik, 28 ikincilik, 11 de üçüncülük elde eden ÇBSK Yüzme Takımı, 2009-2010 doğumlu yaş grubunda düzenlenen bayrak yarışlarında 4 birincilik, 1 de ikincilik elde etti.

Erkekler ve Kadınlar kategorisinde olmak üzere 2009-2010 yaş gruplarında Trakya Şampiyonu olan sporcuları ve antrenörlerini tebrik eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, spor ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirtti. Sarıkurt, “Sporda öncü bir belediye olarak, sporun Çorlu’muzda gelişmesi için yaptığımız yatırımların karşılığını alıyor olmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Diğer spor branşlarında da güçlü bir alt yapıya sahip spor kenti olmak için, yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Öncelikle sporcularımızı, antrenörlerini ve tabii ki bizlere güvenerek çocuklarını emanet eden değerli velilerimizi tebrik ediyorum. Ulu Önder’imiz Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği gibi, çağdaş bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1310 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu