Şehit Uzman Çavuş Turgut Kurtçu, Dualarla Anıldı
reklam
07 Mayıs 2019
Şehit Uzman Çavuş Turgut Kurtçu, Dualarla Anıldı

Şehit Uzman Çavuş Turgut Kurtçu, Dualarla Anıldı

Şırnak’ın Uludere İlçesi Bestler-Dereler Bölgesi’nde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Turgut Kurtçu, şahadetinin 2’nci yıl dönümündeki programla anıldı. Okutulan Mevlid-i Şerif’in ardından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

2017 yılında teröristlerle girdiği çatışma sonucunda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Turgut Kurtçu; Süleymanpaşa Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şehit Turgut Kurtçu Ortaokulu tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen programla anıldı. Altınova Mahallesi Vedat Çeliker Camii’nde okutulan Mevlid-i Şerif’e; Süleymanpaşa İlçe Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Karaküçük, şehidimizin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Okutulan Mevlid-i Şerif’in ardından, Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından programa katılanlara pilav ve ayran ikramı gerçekleştirildi.

Şehir dışında olduğu için düzenlenen anma programına katılamayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, gönderdiği anma mesajında, “Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canını feda eden kahraman şehidimize borcumuzu ödememiz mümkün değil, ama en azından onu ve aziz hatırasını yüceltmeyi ve hatırlatmayı görev biliyoruz. Şehidimize bir kez daha rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Editör : Tuğberk Erdem
1596 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu