Türkiye’yi Dolaşan LÖSEV İyilikler Tırı, Çorlu’ya Geliyor!
reklam
14 Mayıs 2019
Türkiye’yi Dolaşan LÖSEV İyilikler Tırı, Çorlu’ya Geliyor!

Türkiye’yi Dolaşan LÖSEV İyilikler Tırı, Çorlu’ya Geliyor!

Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi kanser hastalarına ve ailelerine yardım ulaştırmayı hedefleyen LÖSEV İyilikler Tırı, 6 Mayıs Pazartesi günü Çorlu’ya geliyor. İyilikler Tırı, 10.00-13.00 saatleri arasında Çorlu Belediyesi önünde olacak.

Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetebilmek ibadetlerin en güzelidir. Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) bu anlayışla İyilikler Tırı ile Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi kanser hastalarına ve ailelerine yardım ulaştırmaya devam ediyor. 6 Mayıs Pazartesi günü Çorlu’ya gelecek olan LÖSEV İyilik Tırı, lösemi ve kanser hastaları ile ailelerine yardım dağıtacak. Kırmızı et, kuru gıda, giysi, temizlik malzemeleri, kırtasiye, oyuncak, mobilya, ev eşyası gibi onlarca farklı destek, ailelere ulaştırılacak.

LÖSEV Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal Ön, “LÖSEV Türkiye’nin her noktasındaki kanser hastalarına ve ailelerine köy köy, şehir şehir dolaşarak yardımlar götürüyor. 20 yıldır kanser hastalarına ve ailelerine kanserle mücadelelerinde destek oluyor. Aileler, LÖSEV İyilik Tırı’ndan kıyafetten temizlik malzemesine, kuru gıdadan et ürünlerine, mobilyadan bisiklete kadar çocukları ve kendileri için tüm ihtiyaçlarını özgürce seçerek alabiliyorlar. Tır çalışması; gönüllüler, bağışçılar ve katkı sağlayan duyarlı firmaların işbirliği ile hayata geçiriliyor. Tüm destekçilerimize LÖSEV adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.

LÖSEV’e kayıtlı, 10 binlerce lösemi ve kanser hastası çocuk ve yetişkin bulunuyor. Sayıları her gün artan hastaların yüzde 92’si asgari geçim sınırının altındaki ailelere mensuplar. LÖSEV, kanser gibi zor bir hastalıkla mücadele eden ailelerin bu zor günlerinde yanında olarak, hastalığı yenmelerinde destek oluyor.

06 Mayıs 2019 Pazartesi 10.00-13.00 Çorlu Çorlu Belediyesi Önü               

06 Mayıs 2019 Pazartesi 15.00-18.00 Çerkezköy Migros AVM Önü

İletişim: Gizem Tokluoğlu 0538 929 44 04

Editör : Tuğberk Erdem
1496 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu