Ramazan Ayının İlk Orucu, Çorlu Aşevi’nde Açıldı
reklam
14 Mayıs 2019
Ramazan Ayının İlk Orucu, Çorlu Aşevi’nde Açıldı

Ramazan Ayının İlk Orucu, Çorlu Aşevi’nde Açıldı

Çorlu Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar organizasyonları, bu yıl da Çorlu Belediyesi Aşevi’nde kurulan ilk iftar sofrasıyla başladı. İftar sofrasında bir araya gelen vatandaşlar, Ramazan ayının bereketini paylaştılar.

Ramazan ayının ilk orucu, Çorlu Aşevi’nde açıldı. 2019 yılının ilk iftar yemeğinde Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin, Özcan Veysel Tunçcan ve Kemaleddin Avcı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü Başkanı Özgür Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile bini aşkın vatandaş bir araya geldi.

Ramazan ayının ilk iftar programı okunan yemek duası ve Çorlu Belediyesi’nin ikram çeşmesinden sunulan şerbet ikramı ile son buldu.

Düzenlenen iftar yemeğinin ardından açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, bereket ayı olan “11 Ayın Sultanı” Ramazan ayında paylaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığının altını çizerek vatandaşlarla yeniden bir araya geldiklerini ve kucaklaştıklarını söyledi. Her kesimden vatandaşın aileleriyle birlikte katıldığı iftar yemeğinin ilkini gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Sarıkurt, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Çorlu Belediyesi Aşevi’nin yanı sıra mahallelerde kurulacak iftar sofralarıyla Çorlu genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam edeceklerini dile getirerek, iftar programının günlük olarak Çorlu Belediyesi’ne ait sosyal medya hesaplarından da paylaşıldığını sözlerine ekledi.

Editör : Tuğberk Erdem
1311 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu