Büyükşehir, Sıcak Asfalt Serim Çalışmalarına Başladı
reklam
14 Mayıs 2019
Büyükşehir, Sıcak Asfalt Serim Çalışmalarına Başladı

Büyükşehir, Sıcak Asfalt Serim Çalışmalarına Başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlanmasıyla birlikte üstyapı çalışmalarına ağırlık verdi. Ekipler, Şarköy’deki Arif Hikmet Caddesi’nde sıcak asfalt serimi çalışması gerçekleştirdi.

Altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlanmasıyla birlikte üstyapı çalışmalarına ağırlık veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) ve diğer kurumlarca yürütülen altyapı çalışmaları ve doğalgaz hattı çalışmalarının ardından, Şarköy İlçesi’nde bulunan Arif Hikmet Caddesi’nde sıcak asfalt serimi çalışması gerçekleştirildi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyemizin 1’inci hizmet döneminde, il genelinde kapsamlı bir altyapı çalışması gerçekleştirdik. Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerimizde de üstyapı çalışmalarını sürdürüyoruz. İlçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde, kısa süre içerisinde üstyapı çalışmalarımızı da tamamlayacağız.” dedi.

Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kenti ve kent yaşamını geliştirmeye devam edecekleri de sözlerine ekledi.
Editör : Tuğberk Erdem
1528 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu