Ergene Velimeşespor, 2’nci Lig’in Kapısını Araladı
reklam
14 Mayıs 2019
Ergene Velimeşespor, 2’nci Lig’in Kapısını Araladı

Ergene Velimeşespor, 2’nci Lig’in Kapısını Araladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3’üncü Lig play-off müsabakası ilk maçında Nazilli Belediyespor karşısına çıkan Ergene Velimeşespor, Aydın’da oynanacak 2’nci maç öncesinde büyük bir avantaj elde etti. Ergene Velimeşespor 2 - Nazilli Belediyespor 0

TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden ve sezon boyunca elde ettiği başarılı sonuçlarla bir üst lige yükselmek için play-off müsabakasına çıkma hakkı elde eden Ergene Velimeşespor, ilk maçta rakibi Nazilli Belediyespor’u 2-0 yendi. Maçın başından sonuna kadar rakibine karşı daha iyi bir oyun sergileyen Ergene Velimeşespor’un golleri, 44’üncü dakikada Emre Karadağ ve 45’inci dakikada Burhan Arman’dan geldi. Ergene Velimeşespor, 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü Aydın’da oynayacak 2’nci maç öncesinde büyük bir avantaj elde etti.

Bölge futbolu açısından büyük önem taşıyan müsabakayı; Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Hülya İnci, Ayça Albayraktar, Yüksel Baydarlı ve Mehmet Cebeci, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ İl Teşkilat Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Ergene İlçe Teşkilatı Başkanı Cem Karaca, CHP Ergene İlçe Örgütü Başkanı Mustafa Ulusoy, Tekirdağ İl Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Üzgün, Ergene İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şenol Doğramacı, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri ve vatandaşlar takip etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın, oldukça önem taşıyan bu müsabakayı izlememesi ise büyük hayal kırıklığı yarattı.

Galibiyetle tamamlanan maçın ardından Ergene Velimeşespor Futbol Kulübü Tesisleri’nde büyük bir sevinç yaşandı.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bugün, galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Ben inanıyorum ki 2’nci maçımızdan da galip ayrılıp play-offlarda final oynayacağız ve final müsabakasını da galip tamamlayarak 2’nci Lig’e yükseleceğiz. Tekirdağ’ımızın profesyonel liglerdeki tek takımı olan Ergene Velimeşespor’umuzu bu başarısından dolayı kutluyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1530 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu