Çorlu Belediyesi’nden Eğitime Teknolojik Destek
reklam
15 Mayıs 2019
Çorlu Belediyesi’nden Eğitime Teknolojik Destek

Çorlu Belediyesi’nden Eğitime Teknolojik Destek

Eğitimin gelişmesi için yaptığı teknolojik desteklere devam eden Çorlu Belediyesi, Çorlu Bilim ve Kültür Merkezi Müdürlüğü’nde eğitim gören öğrencilerine 10 adet bilgisayar, 10 adet lazer yazıcı ve 2 adet üç boyutlu yazıcı desteğinde bulundu.

Kaliteli, etkili ve kalıcı öğrenmelerin gerçekleşebilmesi için öğrenme-öğretme ortamlarında teknolojinin kullanılması gerektiği yönünde adımlar atmayı sürdüren Çorlu Belediyesi, okullarda teknoloji kullanımının yaygınlaşması için çalışmalarına devam ediyor.

Bilime destek ve yatırım yapmayı amaç edinen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Bilim ve Kültür Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek öğrencilerle ve eğitmenlerle görüştü. Çorlu Belediyesi olarak çocukların bilimle iç içe bir eğitim sistemi içerisinde olmaları gerektiğini savunduklarını vurgulayan Başkan Sarıkurt, Çorlu Bilim ve Kültür Merkezi Müdürlüğü öğrencilerine 10 adet bilgisayar, 10 adet lazer yazıcı ve 2 adet üç boyutlu yazıcı desteğinde bulundu.

Başkan Sarıkurt, “Teknolojik gelişmeler eğitim sürecinin yapısını değiştirmekte ve eğitim anlayışına farklı bir bakış açısı getirmektedir. Dolayısıyla teknolojinin eğitim ve öğretim uygulamalarındaki önemi sürekli artmaktadır. Çorlu Belediyesi olarak bizler de çocuklarımızın eğitim hayatında fark yaratmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eğitime yapılan yatırım, en önemli yatırımdır.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1550 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu