Albayrak, Ramazan Ayı’nın Maneviyatını Vatandaşlarla Yaşıyor
reklam
15 Mayıs 2019
Albayrak, Ramazan Ayı’nın Maneviyatını Vatandaşlarla Yaşıyor

Albayrak, Ramazan Ayı’nın Maneviyatını Vatandaşlarla Yaşıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı İlçesi’ne bağlı Yeşilsırt Mahallesi’nde düzenlenen sahur programına katıldı. Vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Albayrak, Anneler Günü dolayısıyla annelere karanfil dağıttı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı İlçesi’ne bağlı Yeşilsırt Mahallesi’nde düzenlenen sahur programına katılarak mahalle sakinleriyle birlikte oruca niyetlendi. Yeşilsırt Kışlık Düğün Salonu’nda düzenlenen sahur programına, Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra; Muratlı Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Gençtürk, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Yeşilsırt Mahalle Muhtarı Hürriyet Borucu ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Programda vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Albayrak, “Ramazan Ayı, sevgi, kardeşlik ve maneviyat gibi kavramların çok güçlendiği ve önem kazandığı bir aydır. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, sahurlarımızı il genelindeki vatandaşlarımızla birlikte yapalım istedik. İl genelinde birçok mahallemizde sahur programlarında vatandaşlarımızla buluşacağız. Ama ilk sahur programımızı, siz Yeşilsırtlı vatandaşlarımızla yapıyoruz. Biz Yeşilsırt Mahallesi’ni ve mahallemizin sakinlerini çok seviyoruz ve değer veriyoruz. Gecenin bu saatinde burada bizlerle olan tüm vatandaşlarımıza, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün sevgi ve vefanın en yücesine layık olan annelerimizin, Anneler Günü. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Konuşmasının ardından vatandaşların mahalleleri hakkında talep ve önerilerini de dinleyen Albayrak, Anneler Günü dolayısıyla annelere karanfil dağıttı. Albayrak, sahur programı sonunda Yeşilsırt Mahalle Muhtarı Hürriyet Borucu’ya, Yeşilsırt kadınlarına ve tüm Yeşilsırt halkına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.
Editör : Tuğberk Erdem
1342 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu