Türkiye Belediyeler Birliği Tekirdağ Üye Seçimi Yapıldı
reklam
15 Mayıs 2019
Türkiye Belediyeler Birliği Tekirdağ Üye Seçimi Yapıldı

Türkiye Belediyeler Birliği Tekirdağ Üye Seçimi Yapıldı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB)’nde Tekirdağ’ı temsil edecek olan meclis üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan gizli oylama sonucunda belirlendi. Oylamaya, belediye başkanları ile ilçe meclis üyeleri katıldı.

TBB’de Tekirdağ’ı temsil edecek olan meclis üyelerinin seçimi, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’ndaki seçime, Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra; ilçe belediye başkanları ve ilçe meclis üyeleri katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, TBB’de doğal üye sıfatı ile yer alacaklar. TBB Meclis Üye Seçimleri’nde yapılan gizli oylama sonucunda ise; Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata ve Muratlı Belediyesi Meclis Üyesi Tamer Yargı, TBB’de Tekirdağ’ı temsil edecek üyeler olarak belirlendiler.

TBB’de Tekirdağ’ı temsil edecek olan tüm üyelere başarılar dileyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, seçim sonuçlarının Tekirdağ’a hayırlı olmasını temenni etti.
Editör : Tuğberk Erdem
1484 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu