Vergilerin 1’inci Taksitinde Son Gün 31 Mayıs
reklam
15 Mayıs 2019
Vergilerin 1’inci Taksitinde Son Gün 31 Mayıs

Vergilerin 1’inci Taksitinde Son Gün 31 Mayıs

2019 yılı Emlak Vergisi, Çevre ve Temizlik Vergisi ile İlan ve Reklam Vergisi’nin 1’inci taksit ödemeleri, 31 Mayıs Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecek. Ödemeler, veznelerden ve Çorlu Belediyesi’ne ait web sitesi üzerinden yapılabilecek.

2019 yılı Emlak Vergisi,  Çevre ve Temizlik Vergisi ile İlan ve Reklam Vergisinin 1’inci taksit ödemeleri, 31 Mayıs Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecek.

Ödemelerin veznelerden ve belediye web sitesi üzerinden yapılabileceğini hatırlatan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum, “Emlak, İlan ve Reklam ile Çevre Temizlik Vergisi tahsilâtları, belediye hizmet binamızdaki veznelerde yapılmaktadır. Söz konusu ödemeler, ayrıca sicil numarasıyla idaremizin www.corlu.bel.tr adresli kurumsal web sitesi üzerinden, sanal pos uygulaması kullanılarak kredi kartıyla yapılabilmektedir. Vatandaşlarımız, 444 99 59 numaralı iletişim hattımızı arayarak çağrı merkezimizden ilgili borçlarını öğrenebilirler.” dedi.

Belediye veznelerinin 25-26 Mayıs 2019 tarihlerinde Cumartesi ve Pazar günleri de hizmet vereceğini belirten Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum, veznelerde yaşanabilecek olası yoğunluğun göz önüne alınarak ilgili ödemelerin son güne bırakılmaması konusunda uyarıda bulundu.
Editör : Tuğberk Erdem
1438 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu