Festivalde, Belediye Kasasından Para Çıkmayacak!
reklam
13 Haziran 2019
Festivalde, Belediye Kasasından Para Çıkmayacak!

Festivalde, Belediye Kasasından Para Çıkmayacak!

Belediye bütçesinden önemli miktar harcamalar yapılarak organize edilen Kiraz Festivali hakkında açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “55. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali’nde, belediye kasasından para çıkmayacak.” dedi.

Süleymanpaşa İlçesi Yağcı Mahallesi’nde düzenlenen iftar organizasyonunda konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa Belediye Başkanı olarak, 41-42 gündür görevdeyiz. Allah’a hamdolsun görevimizin başlangıcı güzel günlere, Ramazan ayına denk geldi. Yağcı Mahallesi, benim için çok önemli ve çok kıymetli bir mahalle. Bize her zaman, her dönemde sahip çıktı. Bundan sonra da belediye başkanı olarak biz sahip çıkma görevini üstlendik. 6 Haziran itibari ile Kiraz Festivali’miz başlayacak. Ben Kiraz Festivali’mize tüm Yağcı Mahallesi’ndeki hemşerilerimizi davet ediyorum. Çok güzel bir festival olacak ve birbirinden değerli sanatçılarımızı konuk edeceğiz. Son dönemde dünyadaki yoğun karmaşa ve kargaşadan biraz olsun sıyrılabilmeniz için güzel bir festival hazırladık.” ifadelerini kullandı.

Başkan Yüksel, “Süleymanpaşa’da yapılan iftar organizasyonlarımızın hiçbirinde, Süleymanpaşa Belediyesi’nin kasasından tek bir kuruş çıkmıyor. Bunu tüm hemşerilerimiz biliyor. Allah nasip ederse, önümüzdeki günlerde yapılacak Kiraz Festivali’nde de Süleymanpaşa Belediyesi’nin kasasından para çıkmayacak. Eğer ki insanlara ‘Ben vatandaşlarım için bir şeyler yapmak istiyorum. Destek olun!’ diyorsanız, onlar da kendi menfaatiniz için bir şey istemediğinize inanırlarsa sahip çıkıyorlar. Ben hem Kiraz Festivali’nde hem de tüm Ramazan organizasyonlarında bize güvenerek sahip çıkan bütün hemşerilerime, bütün iş adamlarımıza sizin huzurunuzda teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1697 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu