Hobi Bahçeleri, Vatandaşları Stresten Uzaklaştıracak
reklam
13 Haziran 2019
Hobi Bahçeleri, Vatandaşları Stresten Uzaklaştıracak

Hobi Bahçeleri, Vatandaşları Stresten Uzaklaştıracak

Daha önce Süleymanpaşa Belediyesi tarafından uygulanan ve vatandaşlardan yoğun talep gören “Hobi Bahçeleri” Projesi, yakın zamanda Kapaklı’da da hayata geçecek. Projenin amacı şehir hayatının stresinden bunalan vatandaşlara, huzur ve moral aşılamak…

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Bahçeağıl Mahallesi’nde yapılması planlanan Hobi Bahçeleri Projesi için incelemelerde bulundu.

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinden bilgiler alarak projenin yapılması planlanan alanı yerinde inceleyen Başkan Çetin, “Halkımızın şehir hayatından uzaklaşması, doğayla ve toprakla iç içe olması için projemizi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Hobi Bahçeleri’nde vatandaşlarımız toprakla uğraşarak kendi mahsullerini yetiştirmenin mutluluğunu yaşayacak ve yeşille iç içe şehrin stresinden uzaklaşacaklar.” açıklamasında bulundu.

Daha yeşil bir Kapaklı yaratmak için Hobi Bahçeleri Projesi’nin oldukça önemli bir proje olduğunu vurgulayan Başkan Çetin, “Tarımsal üretimin yanı sıra vatandaşlarımız, bu bahçelerde manevi anlamda da huzur ve moral bulacaklar. Boş zamanlarını toprak işleriyle uğraşarak geçiren vatandaşlarımız, kendi meyvesini ve sebzesini yetiştirecek ve boş vakitlerini güzel bir şekilde değerlendirecekler. Halkımız çocuklarıyla birlikte bahçelerimizde kendi elleriyle meyve ve sebzelerini yetiştirerek bir nevi günlük yaşamın stresinden ve gürültüsünden uzaklaşmış olacaklar. Çocuklarımız ve öğrencilerimiz bu bahçelere gelerek fidan, bitki dikimi ve bakımıyla ilgili bilgileri uygulamalı olarak öğrenme imkânına da kavuşacaklar.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1528 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu