Basın Mensupları, Ergene’de Düzenlenen İftarda Buluştu
reklam
13 Haziran 2019
Basın Mensupları, Ergene’de Düzenlenen İftarda Buluştu

Basın Mensupları, Ergene’de Düzenlenen İftarda Buluştu

Ergene Basın Mensupları Derneği, Ramazan ayı münasebetiyle iftar programı düzenledi. Ergene Belediyesi Marmaracık Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen program, ilçede görev yapan protokol üyeleri ile çok sayıda basın mensubunu bir araya getirdi.

Ergene Basın Mensupları Derneği tarafından düzenlenen iftar programına; Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Cebeci, Yüksel Baydarlı ve Ayça Albayraktar, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.

İftar programının ev sahipliğini üstlenen ve düzenlenen organizasyona ilişkin olarak kısa bir açıklamada bulunan Ergene Basın Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Fidan, basın camiasında birlik ve beraberliğin pekişmesi adına iftar programını düzenlediklerini söyleyerek katılan herkese teşekkürlerini sundu.

Ergene’nin tanıtımında basının önemli bir rol sahibi olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Yüksel ise, “Bugüne kadar değişik vesilelerle basın mensupları ile bir araya geldik. Bugün, basın mensuplarının misafiriyiz. Sofranızı bizlerle paylaştığınız için sizlere, özellikle teşekkür ediyorum. Ergene’nin basını çok nitelikli, kaliteli ve sansasyonel haberlerden ziyade gerçek haberler peşinde. Herhangi bir olayda basın mensupları bizlere ulaşıyor ve bilgi teyidi yapıyor. Bugüne kadar, sınırlar koymadan ve karşılıklı anlayış çerçevesinde çalıştık. Güzel bir işbirliği içerisindeyiz. Bu durumun, bundan sonra da devam edeceği düşüncesindeyim.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1606 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu