Lavantadan Sonra Fasulye Üretimine De Başlandı
reklam
14 Ağustos 2019
Lavantadan Sonra Fasulye Üretimine De Başlandı

Lavantadan Sonra Fasulye Üretimine De Başlandı

Ergene Belediyesi tarafından hayata geçirilen lavanta bahçelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, lavanta tarlasının hemen yanı başında bulunan başka bir tarlada fasulye ekimine başlandığını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde, Velimeşe Mahallesi’nde lavanta fidesi dikim işlemi gerçekleştiren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, dikim yapılan alanlarda gerekli hassasiyeti göstermeye devam ediyor. Ergene’de hayata geçirilen proje kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, arazilerde yetiştirilen ürünlerden dar gelirli vatandaşları yararlandıracaklarını söyledi.

Ergene’de önemli bir tarım politikasını hayata geçirdiklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Geçtiğimiz günlerde, tarım arazilerimize lavanta fidelerini ektik ve ardından sulama ile çapalama işlemlerime başladık. Bugün itibariyle, lavanta bahçemizin hemen yanı başında bulunan arazimizde de fasulye ekimine başlamış bulunuyoruz. Önümüzdeki günlerde diğer tarım arazilerimize ada çayı, nohut ve kekik dikme işlemlerimize başlayacağız. Seçim çalışmalarımızda söz verdiğimiz gibi tarım arazilerimizde yetiştireceğimiz ürünlerimizden, dar gelirli vatandaşlarımızı da yararlandıracağız.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1147 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu