Yetenekli Basketbolcu, TBF Kampı’na Davet Edildi
reklam
14 Ağustos 2019
Yetenekli Basketbolcu, TBF Kampı’na Davet Edildi

Yetenekli Basketbolcu, TBF Kampı’na Davet Edildi

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol Altyapı Oyuncusu Metin Eren Özkan, “Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Basketbolcu Havuzu Tarama Programı” kapsamında 3’üncü Aşama Takip Programı’na davet edildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Altyapı Milli Takımları Koordinatörleri ve federasyon tarafından görevlendirilecek olan milli takım antrenörleri tarafından U13 ve U14 yaş kategorilerinde yürütülen “TBF Basketbolcu Havuzu Tarama Programı” kapsamında ilk 2 aşama sonunda başarılı bulunan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü  (ÇBSK) Basketbol Oyuncusu Metin Eren Özkan, 3’üncü aşama programına davet edildi. TBF bu program ile potansiyel sahibi genç basketbolcuların bilgilerini kayıt altında tutarken, gelişimlerini de düzenli olarak takip etmeyi planlıyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan ve gençlerin göstermiş olduğu sportif başarılardan dolayı mutlu olduklarını belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Genç basketbolcumuz Metin Eren Özkan, 15 Haziran 2019 Cumartesi günü İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan 3’üncü aşamada basketbolcu adayı olarak 3 gün boyunca düzenlenecek kampta yer alarak takip programına dâhil edilecek. Onların başarılı olmalarından ötürü oldukça mutluyum. Spor alanında gerçekleştirdiğimiz yatırımların karşılığını, onların başarılarıyla taçlandırmalarından dolayı gururluyum. Bizleri gururlandıran genç sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1263 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu