Değirmenaltı Mahallesi, 5 Günde Plaj Sahibi Oldu!
reklam
14 Ağustos 2019
Değirmenaltı Mahallesi, 5 Günde Plaj Sahibi Oldu!

Değirmenaltı Mahallesi, 5 Günde Plaj Sahibi Oldu!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Değirmenaltı Mahallesi’nin en büyük sorunu olan ve yaydığı kötü koku ile mahalle sakinlerini olumsuz yönde etkileyen Değirmenaltı sahilini, 5 günde yosunlardan arındırarak plaja çevirdiklerini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Değirmenaltı Mahalle Muhtarı Hüseyin Güneş ile birlikte sahil şeridi boyunca incelemelerde bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, vatandaşlardan gelen talebe sessiz kalmayarak harekete geçti. Sahil şeridini kaplamış ve kötü kokuya sebep olan yosunları temizleyerek çalışmalara başlayan Süleymanpaşa Belediyesi’ne bağlı ekipler; sahildeki kayaların düzenlenmesi, denizin temizlenmesi ve son olarak da deniz kumunun sahil boyunca yayılması işlemini 5 gün sonunda tamamladı. Sahile şeridine inen ve atıl durumda olan yolu da hizmete açan Süleymanpaşa Belediyesi, taraflı tarafsız tüm vatandaşların takdirini toplamayı başardı.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “5 günde plaj kazandırdık! Geçtiğimiz Çarşamba günü bölgede yaptığımız incelemenin ardından Perşembe sabahı itibariyle çalışmalarına başladığımız temizlik ve kumsal oluşturma çalışmalarında, sona geldik. Bu süreçte, sahile inen ve atıl durumda olan yolu da vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Şehrimize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1098 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu