Ergene’deki Engelleri, Hep Birlikte Sevgiyle Aşıyoruz
reklam
14 Ağustos 2019
Ergene’deki Engelleri, Hep Birlikte Sevgiyle Aşıyoruz

Ergene’deki Engelleri, Hep Birlikte Sevgiyle Aşıyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl farklı bir ilçede düzenlenen Engelsiz Yaşam Pikniği, bu sene Muratlı'da yapıldı. Ergene'de yaşayan engelli vatandaşlar, geleneksel bir hal alan pikniğe Ergene Belediyesi önderliğinde katılım sağladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratlı İlçesi'nin İnanlı Mesire Alanı'nda gerçekleştirilen piknikte, Ergene'de yaşayan engelli vatandaşlarımız gönüllerince eğlendiler. Vatandaşların yoğun olarak ilgi gösterdiği Engelsiz Yaşam Pikniği, yapılan konuşmaların ardından palyaço gösterisi, kostümlü animatör gösterileri, çeşitli ikramlar ve canlı müzik ile devam etti.

Ergene halkının ihtiyaç duyduğu hizmetleri hayata geçirirken, yaptıkları işlerin tamamında sevgi ile yola çıktıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bizler, her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Biz bu yola sevgi ile çıktık, sevgimiz ile de daima ileri diyoruz. Vatandaşlarımızdan almış olduğumuz güven ile hep birlikte güzel çalışmaların altına imza atacağız. Ergene'de engelleri, sevgiyle aşıyoruz.” dedi.

Piknikte eğlenceli anlar yaşayan Ergeneli vatandaşlarımız, başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Engelsiz Yaşam Pikniği'nin organize edilmesinde emeği geçen tüm belediye personeline teşekkürlerini sundular.
Editör : Tuğberk Erdem
1092 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu