Beren Bebek Çocuk Akademisi, İlk Mezunlarını Verdi
reklam
14 Ağustos 2019
Beren Bebek Çocuk Akademisi, İlk Mezunlarını Verdi

Beren Bebek Çocuk Akademisi, İlk Mezunlarını Verdi

Ergene Belediyesi’nin yapmış olduğu sosyal projelerden biri olan Beren Bebek Çocuk Akademisi, ilk mezunlarını verdi. 25-65 ay arası çocuklara eğitim veren Beren Bebek Çocuk Akademisi’nde yılsonu gösterisi, sergi ve başarı belgesi töreni düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasından sonra törende konuşma yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Faaliyetlerine 60 öğrenci ve 4 öğretmen ile devam etmekte olan Beren Bebek Çocuk Akademimiz, bugün ilk mezunlarını veriyor. Eğitim yuvamızda çocuklarımıza hem annelik hem de öğretmenlik yapan görevlilerimizi tebrik ediyorum. Herkesin bildiği gibi Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz, ‘11 İlçeye, 11 Okul’ Projesi’ni hayata geçirmişti. Biz de bu bağlamda Beren Bebek Çocuk Akademisi’ni Ergene’mize kazandırarak, eğitime katkıda bulunduk. Eğitime, önümüzdeki dönemlerde de katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bu sene yine eğitim alanında yeni bir projeyi hayata geçirecek. ‘11 İlçeye, 11 Kreş’  Projesi kapsamında yapılacak olan ilk kreş, Ergene İlçesi Ulaş Mahallesi’nde başlayacak.” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in konuşmasının ardından kreş öğrencilerinin hazırlamış olduğu yılsonu gösterileri sahnelendi ve başarı belgeleri verildi. Törenin ardından öğrencilerin yıl içinde gerçekleştirmiş olduğu çalışmalardan oluşan sergi gezildi. Yapılan çalışmalar, davetliler tarafından takdirle karşılandı.
Editör : Tuğberk Erdem
1459 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu