Halk Buluşmalarına, Çerkezköy’de Devam Edildi
reklam
14 Ağustos 2019
Halk Buluşmalarına, Çerkezköy’de Devam Edildi

Halk Buluşmalarına, Çerkezköy’de Devam Edildi

İlk hizmet döneminde olduğu gibi 2’nci hizmet döneminde de vatandaşlarla bir araya gelmeye büyük özen gösteren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 11 gün boyunca 11 ilçede gerçekleştireceği halk buluşmalarına Çerkezköy ile devam etti

Çerkezköy İlçesi’ndeki ziyaret programı kapsamında ilk olarak Kızılpınar Mahallesi’ne konuk olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyen Albayrak, kendilerine Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019-2024 döneminde hem Çerkezköy hem de Tekirdağ genelinde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

UYUMLU ÇALIŞMA DEVAM EDECEK

Albayrak, mahalle ziyaretlerinin ardından Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamlarında ziyaret etti. Çerkezköy’de sürdürülen çalışmalar hakkında görüş alışıverişinde bulunulan ziyaretler sonrasında Kaymakam Abban ve Başkan Akay’a gösterdikleri misafirperverlik için teşekkürlerini sunan Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ilk hizmet dönemimizde, Çerkezköy’e önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Yeni dönemde de değerli kardeşim Vahap Akay ile uyum içerisinde çalışarak, ilçemizin daha da fazla kalkınmasını sağlayacağız.” dedi.

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Daha sonra Çerkezköy Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Albayrak, dernek başkanı Tahsin Akgün ve ilçe mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların, görev yaptıkları mahallelerle ilgili öneri ve taleplerini dinleyen Albayrak, kendilerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 2019-2024 döneminde gerçekleştireceği projeler hakkında bilgi verdi. Çerkezköy Muhtarlar Derneği ziyareti sonrasında konu ile ilgili açıklama yapan Albayrak, “Yol arkadaşlarımız olan muhtarlarımıza, göstermiş oldukları ilgi ve konukseverliklerinden dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu.

YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ

Program kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü üst yönetimi ile daire başkanlarının katılım gösterdiği değerlendirme toplantısı düzenlendi. Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Çerkezköy’de bugüne kadar yapılan yatırımlar ile yeni hizmet döneminde yapılacak olan yatırım ve projeler görüşüldü. Taraflar, Çerkezköy’ün ihtiyaçları ve bu ihtiyaçların çözümü ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. İlçede faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşlarıyla da görüşen Albayrak, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Hakan Fıçıcı ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe’yi ziyaret etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni dönemdeki çalışmaları ile ilgili bilgiler aktaran Albayrak, Fıçıcı ve Yaztepe’nin kendilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

TAM KADRO SAHADAYDILAR

Çerkezköy İlçesi’nde yapılan TESKİ İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nde de temaslarda bulunan Albayrak, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz’den gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgi bilgi aldı. Albayrak’ın mahalle ziyaretleri ile sonlanan programında kendisine; Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, büyükşehir daire başkanları ve Çerkezköy Belediyesi yöneticileri de eşlik etti.

Editör : Tuğberk Erdem
1150 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu