132 Ergeneli Çocuk, Delikanlılığa İlk Adımını Atacak
reklam
14 Ağustos 2019
132 Ergeneli Çocuk, Delikanlılığa İlk Adımını Atacak

132 Ergeneli Çocuk, Delikanlılığa İlk Adımını Atacak

Ergene Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 6’ncısı yapılacak olan “Toplu Sünnet Şöleni” kapsamında, bu sene 132 çocuk sünnet edilecek. Çocukların sünnet operasyonları, 01 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlayacak.

Ergene Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “Toplu Sünnet Şöleni” için yapılan hazırlıklar, son aşamaya geldi. Bu sene 6’ncısı düzenlenecek olan şölen kapsamında yer alan 132 çocuğun sünnet operasyonları, 01 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlayacak. Operasyonlar, özel bir sağlık kuruluşunda ve uzman doktorlar tarafından yapılacak.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla halka hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri, Ergeneli vatandaşlarımıza hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Toplu sünnet etkinliğimiz de halkımıza sunduğumuz hizmetlerimiz arasında yer almaktadır. Sünnet, hem dinimiz hem de geleneğimizin gereğidir. Sünnet olacak tüm çocuklarımıza ve ailelerine şimdiden geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Özel bir sağlık kuruluşunda ve uzman ekipler tarafından sağlıklı bir ortamda sünnet edilecek olan çocuklarımızın masrafları, Ergene Belediye Başkanlığı tarafından karşılanacak. Ailelerin bu mutlu günlerinde yanlarında olmak ve işlemlerin düzenli gerçekleştirilmesi adına belediye personelimiz de çocukların ve ailelerin yanında olacak.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1182 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu