Çorlu’ya Yapılacak Yatırımlar Masaya Yatırıldı
reklam
14 Ağustos 2019
Çorlu’ya Yapılacak Yatırımlar Masaya Yatırıldı

Çorlu’ya Yapılacak Yatırımlar Masaya Yatırıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi yetkilileri, ilçeye yapılacak yatırımlar konusunda fikir alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldi. Toplantıda, gerçekleştirilecek projelerin yanı sıra devam eden projeler de masaya yatırıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi yetkilileri, Çorlu’da ortaklaşa gerçekleştirilecek olan projeleri masaya yatırmak üzere ortak bir toplantı düzenledi. Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Atabey Baytöre ile Kaan Gaytancıoğlu, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Tekirdağ Otopark Ulaşım Nakliye İmar Planlama İnşaat ve Taahhüt San. A.Ş. (TEKPARK) Genel Müdürü Ali Osman Yaşar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan daire başkanları, şube müdürleri, TESKİ ve TEKPARK yetkilileri, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Güner Çetin, Özcan Veysel Tunçcan, Adnan Kum, Oktay Çolpan ile İbrahim Turgut Bolat ve Çorlu Belediyesi birim amirleri katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çorlu’da gerçekleştireceği projelerin yanı sıra devam eden projeler de masaya yatırıldı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Çorlu’da devam eden ve yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırım projelerinin vatandaşlar için son derece önemli olduğunu ifade eden Başkan Sarıkurt, bu projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için Büyükşehir Belediyesi’nin de Çorlu Belediyesi’nin de elinden ne geliyorsa yapması gerektiğini söyledi. Çorlu’nun, Trakya’nın en büyük ve en gelişmiş kenti olduğuna dikkat çeken Sarıkurt, ulaşım, alt yapı, tesis, çevre düzenlenmesi gibi farklı konularda yapılacak yatırımlarla Çorlu’nun daha da gelişeceğini kaydetti. Sarıkurt, Çorlu Belediyesi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin geçmiş dönemde Çorlu’da gerçekleştirdiği projelerin de değerlendirildiği toplantıda, yeni dönemde gerçekleştirilecek projeler hakkında da bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu.
Editör : Tuğberk Erdem
1119 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu