Sünnet Çocuklarının Operasyonları Devam Ediyor
reklam
15 Ağustos 2019
Sünnet Çocuklarının Operasyonları Devam Ediyor

Sünnet Çocuklarının Operasyonları Devam Ediyor

Ergene Belediyesi tarafından Ağustos ayında yapılması planlanan ve bu yıl 6’ıncısı düzenlenecek olan Toplu Sünnet Şöleni kapsamında 01 Temmuz tarihinde başlayan sünnet operasyonları, olanca hızıyla devam ediyor.

Ergene Belediyesi tarafından bu sene 6’ıncısı düzenlenecek olan Toplu Sünnet Şöleni kapsamında başlayan sünnet operasyonları, özel hastanede uzman doktorlar tarafından yapılmaya devam ediliyor. Ergene Belediyesi’nin araçları ile evlerinden alınan aileler hastaneye götürülürken, hastaneye yatışı yapılan çocuklar gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra ameliyathaneye alınıyor. Sağlıklı bir ortamda yapılan sünnet operasyonlarından sonra tekrar odalara alınan çocuklar, aynı gün taburcu ediliyor. Ergene Belediyesi ayrıca günün anısına sünnet çocuklarına çeşitli hediyeler de takdim ediyor.

Erkekliğe ilk adımı atan çocukları tebrik ederek ailelerine de geçmiş olsun dileklerinde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sünnet operasyonlarımız, uzman doktorlarımızın eşliğinde devam etmektedir. Sünnet olan çocuklarımızın düğün organizasyonları için de büyük bir şölen düzenlenecek. Çeşitli animasyon ve müzik gösterilerinin yer alacağı organizasyonumuzda, sürpriz sanatçılarımızın katılımıyla güzel konserler de düzenlenecek.” dedi.

Çocuklarını sünnet ettiren aileler ise Ergene Belediyesi’nin çok güzel bir organizasyon gerçekleştiğini belirterek, “Her şey eksiksiz olarak düşünülmüş. Gönül rahatlığı ile çocuklarımızı sünnet ettirdik. Başkan’ımız Rasim Yüksel’e ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.

Editör : Tuğberk Erdem
1150 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu