Ergene Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı Yapıldı
reklam
21 Ağustos 2019
Ergene Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı Yapıldı

Ergene Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı Yapıldı

Ergene Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı, Ergene Belediyesi Ulaş Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında yapılan toplantıda, 3 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Ergene Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda gündemin ilk maddesi olan Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nün 31 Temmuz 2019 tarih ve E.790 sayılı yazısına konu olan Velimeşe Mahallesi’nde yapılacak olan kadastro çalışmalarında görevlendirilmek üzere 6 adet bilirkişi seçiminin yapılması hususu görüşüldü. Bu konu hususunda Velimeşe Mahallesi’nde yapılacak olan kadastro çalışmalarında Selahattin Karacan, Ahmet Bican, Nejdet Günay, Hikmet Pamukçu, Yalçın Durmaz ve Zeki Güler adlı kişilerin bilirkişi olarak görev yapması oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 2’nci maddesinde, Etüd Proje Müdürlüğü’nün 07 Ağustos 2019 tarih ve E.110 sayılı yazısına konu olan Trakya Kalkınma Ajansı’na sunulan Ergene Atatürk Evi Projesi’nin gerçekleştirilebilmesi için mali destek almak amacıyla sözleşme yapmak üzere Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e yetki verilmesi hususu görüşüldü. Madde, oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin son maddesi olarak, Fen İşleri Müdürlüğü’nün 08 Ağustos 2019 tarih ve E.702 sayılı yazısına konu olan Çorlu Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (ÇORDAŞ)’de Ergene Belediyesi’ni temsil etmek üzere Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e yetki verilmesi hususu görüşüldü. Madde, oy birliğin ile kabul edildi.
Editör : Tuğberk Erdem
1190 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu