Başkan Albayrak, Saray’daki Çalışmaları Yerinde İnceledi
reklam
14 Kasım 2019
Başkan Albayrak, Saray’daki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Albayrak, Saray’daki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesi’nde yapımına devam ettiği çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kadir Albayrak; Bozoba Yolu, Bozoba Mesire Alanı Gölet İnşaatı ve Kör Dere Islah Çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesi’nde yapımı devam eden Büyükyoncalı-Bozoba Yolu, Kör Dere Islah Çalışmaları ve Bozoba Mesire Alanı Gölet İnşaatı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı.

İncelemelerin ardından konu ile ilgili açıklama yapan Albayrak, “Büyükyoncalı Mahallesi’nde, 3 ayrı noktada çalışmalarımız devam ediyor. Bunlar, çok yakın bir zamanda bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulacak. Emeği geçen herkese teşekkür eder, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 4 bin 700 metre uzunluğa sahip olan Büyükyoncalı-Bozoba Yolu’nda devam eden SSB Beton üzerine aşınma asfalt çalışmasında toplam 5 bin ton asfalt kullanılıyor. Yakın zamanda tamamlanacak olan çalışmalar sonunda yolun konforu arttırılmış ve ömrü uzatılmış olacak. Taşkın riskini önlemek amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalarına başlanan Kör Dere Islah Çalışmaları’nda ise dere yatağı genişletilerek temizleniyor. Bozoba Mesire Alanı’nda, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi tarafından gerçekleştirilen Bozoba Mesire Alanı Gölet İnşaatı havzasında içme suyu yenileme çalışmaları devam ediyor. İnşaatın yapılacağı havzada içme suyu hattı geçtiğinden dolayı 800 metre boru deplase edilecek.
Editör : Tuğberk Erdem
1178 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu