Mavi Bayraklı Tekirdağ Büyükşehir’e, Bir Ödül Daha
reklam
14 Kasım 2019
Mavi Bayraklı Tekirdağ Büyükşehir’e, Bir Ödül Daha

Mavi Bayraklı Tekirdağ Büyükşehir’e, Bir Ödül Daha

Türkiye’nin en fazla Mavi Bayraklı sahil şeridine sahip olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ödüle doymak bilmiyor. Büyükşehir Belediyesi, Lüleburgaz’da yapılan Trakya Ödül Töreni’nde ödüle layık görüldü.

Sahip olduğu 8 Mavi Bayrak ile Türkiye’nin en fazla Mavi Bayraklı sahil şeridine sahip olma gururunu elinde bulunduran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bu konudaki ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen Trakya Ödül Töreni’nde, “Türkiye’nin En Fazla Mavi Bayraklı Şehri” ödülüne layık görüldü.

ÇEVRE DUYARLILIĞI ÖNCELİĞİMİZDİR

Düzenlenen ödül törenine katılan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin layık görüldüğü ödülü teslim alan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkan Vekili Serap Uluç, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm birimlerimiz, gerçekleştirdikleri çalışmaları çevreye son derece duyarlı bir şekilde hayata geçirmektedirler. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışanları olarak bizler, tüm çalışmalarımızı vatandaşlarımıza daha yaşanılabilir bir şehir sunmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Sahillerimize kazandırmış olduğumuz 8 adet Mavi Bayrak da gerçekleştirmiş olduğumuz bu çalışmalarımızın bir sonucudur. Trakya Ödül Töreni Yetkilileri’ne, bizlere layık gördükleri ödül için teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

KAZANMAK ZOR, KAYBETMEK KOLAY!

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan ve sahil şeridi bakımından mavi bayrak almanın önemine değinen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, “Mavi Bayrak’ı kazanmak çok zor, kaybetmek çok kolaydır. Bizler, kaybetme hususunda kolay olan bu durumu zor hale getirecek ve Tekirdağ’ımızı Türkiye’nin turizmdeki en önemli şehirleri arasına taşıyacağız. Tüm amacımız, vatandaşlarımıza daha temiz ve yaşanılabilir bir şehir sunmak.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1285 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu