Trakya’nın Yıldızı Orion AVM, 20’nci Yaşını Etkinliklerle Kutladı
reklam
15 Kasım 2019
Trakya’nın Yıldızı Orion AVM, 20’nci Yaşını Etkinliklerle Kutladı

Trakya’nın Yıldızı Orion AVM, 20’nci Yaşını Etkinliklerle Kutladı

Trakya’nın ilk alışveriş merkezi olan ve 100 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlayan Orion AVM, 20’nci yıl dönümünü coşkuyla kutladı. 20’nci yıla özel olarak düzenlenen kampanyadan yararlanan vatandaşlar ise binlerce TL’lik O-Para’nın sahibi oldu.

Orion Alışveriş Merkezi, 16 Ekim 2019 Çarşamba günü 20’nci yaşını doldurdu. Tam 20 yıldır Trakya’ya hizmet veren, yıllar içinde gelişimini sürdürerek marka karmasını güçlendiren ve bölge halkına her zaman ilkleri yaşatan Orion AVM, yıl dönümü mutluluğunu ziyaretçileriyle paylaştı. Orion, 1 hafta öncesinden başlayan 20’nci yıl özel kampanyası ile müşterilerine binlerce TL değerinde O-Para kazandırdı. Kampanya kapsamında Orion mağazalarında aynı gün içerisinde 250 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapanlar 25 TL, 500 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapanlar 50 TL, bin TL ve üzeri tutarda alışveriş yapanlar ise 100 TL değerinde O-Para kazandı. Yıl dönümü dolayısıyla alışveriş kampanyasının yanı sıra eğlenceli etkinlikler de düzenlendi. 16 Ekim Çarşamba günü 15.00-20.00 saatleri arasında çocuklar için profesyonel yüz boyama ve sosis balon etkinliği gerçekleştirildi. Ayrıca saat 19.00’daki illüzyon gösterisiyle ziyaretçiler keyifli ve heyecanlı dakikalar yaşadı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan ve 20’nci yıl dolayısıyla gururlu ve mutlu olduklarını ifade eden Orion AVM Genel Müdürü Meral Bostan, “Şimdi 20’nci yılımızı kutluyoruz, çok gururluyuz. 20 yılda 100 milyondan fazla yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırladık. Sürekli kendimizi yenileyen, çağın gereklerine ayak uyduran yapımızla, sadece alışverişin değil Çorlu’daki sosyal hayatın da merkezi olduk. Çorlulular burayı buluşma noktası haline getirdiler, alışveriş merkezimiz Çorlu’nun merkezi ve sembollerinden biri oldu. Bu sebeple kurucularımıza, iş ortaklarımıza, Orion ekibimize, AVM çalışanlarımıza ve siz değerli ziyaretçilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yaptığı açıklamalara devam eden Bostan, “Açıldığımız günden bugüne ziyaretçilerimizin en özel anlarına ev sahipliği yaptık; burada tanıştılar, evlilik teklifi aldılar, yıldönümlerini, doğum günlerini kutladılar, hatta Orion’da evlenen bile oldu. İlk yıllarımızdaki etkinliklerimize katılan çocuklar büyüdüler, evlendiler ve kendi çocuklarıyla yine Orion’a geldiler. Orion’da birbirinden güzel anılar birikti ve biz de bu anılara şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadık. Sadece mutluluğu değil, acıları da paylaştık. Elimiz erdiğince, yaraları sarmaya ve eksikleri tamamlamaya çalıştık. Onlarca sosyal sorumluluk projemizi bu amaçla gerçekleştirdik. Binlerce çocuğumuzun yüzünü güldürdük; okul ihtiyaçlarını karşıladık, yılbaşında dileklerini gerçeğe dönüştürdük, onlarla birlikte büyüyecek fidanlar diktik, eğitimlerle ufuklarını açtık, sinemayla tanıştırıp hayallerini zenginleştirdik. Yaşlılarımızı ve engellilerimizi de unutmadık; onları hayatın içine daha çok katacak projeler gerçekleştirdik, alışveriş merkezimizde ağırladık, tüm dönüşümümüzü tamamlayarak ‘USTAD’ belgemizi aldık ve ‘Engelsiz AVM’ olduk. İnsanların yanı sıra çevremiz için de çalıştık; yeşil enerji üretimimizi hayata geçirdik, atık yağ ve geri dönüşüm projeleriyle farkındalık yarattık, mağazalarımızla birlikte çevreci uygulamaları iş akışlarımıza dâhil ettik. Elbette sahipsiz canları da unutmadık; tüm restoranlarımızla işbirliği yaptık ve her gün, artan yemeklerin toplanarak sokak hayvanlarına en iyi şekilde ulaşmasını sağladık. Sivil toplum kuruluşları ve Çorlu Kaymakamlığı’yla birlikte pek çok projeye imza attık, daha iyi bir Çorlu için çalışmayı da 20 yıl boyunca hiç ihmal etmedik. Bundan sonra da aynı azim ve tutkuyla, Çorlu için, bölgemiz için ve müşterilerimiz ve markalarımız için çalışmaya, hayata değer katmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1505 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu