Asyaport Limanı Çalışanlarına, Balık Ekmek Ziyafeti
reklam
15 Kasım 2019
Asyaport Limanı Çalışanlarına, Balık Ekmek Ziyafeti

Asyaport Limanı Çalışanlarına, Balık Ekmek Ziyafeti

Türkiye’nin sayılı konteynır limanlarından biri olan Asyaport’ta, geleneksek hale getirilen 3’üncü Balık Ekmek Ziyafeti yapıldı. Balık ikramının yanı sıra helva ve meşrubat ikramının da yapıldığı organizasyon, tüm katılımcıları memnun etti.

Türkiye’nin sayılı konteynır limanlarından biri olan Asyaport Limanı’nda, balık ekmek ziyafeti verildi. Ziyafette; Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Temel Akkuş, Gümrük Müdürlüğü çalışanları, Asyaport Müdürlüğü’nde görev yapan personel, Medlog çalışanları ve çok sayıda davetli hazır bulundu. Mevsim gereği balığın yoğun olduğu şu günlerde, liman içinde kurulan mangallarda hem liman çalışanlarına hem de katılım gösteren tüm davetlilere ekmek arası balık ikramı yapıldı. Balık ikramının yanı sıra helva ve meşrubat ikramının da yapıldığı organizasyon, tüm katılımcıları memnun etti. Balık ekmek ziyafeti sonrası hep birlikte Cuma Namazı kılındı.

Ayrıca limanda görev alan birimler, gümrük müdürlüğü ve liman başkanlığı personeli tarafından oluşturulan 15 takımın katılımıyla, mini halı saha futbol turnuvası düzenlendi. 4 kişiden oluşan takımların 15 dakikalık süre içerisinde mücadele verdikleri mini turnuvanın final karşılaşması, X-Ray ve Blod-RN takımları arasında oynanandı. Final maçından 4-0’lık skorla galip ayrılan Blod-RN, mini turnuvanın şampiyonu oldu.
Editör : Tuğberk Erdem
1381 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu