Sanayi Sitesi’nin Altyapı Sorunu, Çözüme Kavuşacak
reklam
15 Kasım 2019
Sanayi Sitesi’nin Altyapı Sorunu, Çözüme Kavuşacak

Sanayi Sitesi’nin Altyapı Sorunu, Çözüme Kavuşacak

07 Ekim 2019 tarihinde bir araya gelen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetimi ve Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi, Yeni Sanayi Sitesi esnafının yaşadığı altyapı ve su sorununu çözüme ulaştırmak adına harekete geçti.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetimi ve Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi, Yeni Sanayi Sitesi esnafının yaşadığı altyapı ve su sorunlarını çözüme ulaştırmak adına güçlerini birleştirdiler. 07 Ekim 2019 tarihinde bir araya gelen Çorlu TSO Yönetimi ve Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi, bir an önce harekete geçme kararı aldılar. Yapılan toplantının akabinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a bir ziyaret gerçekleştiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, yeni sanayi esnafının yaşadığı su ve altyapı sorunlarını aktardı.

SORUNLAR YERİNDE İNCELENDİ                                            

Düzenlenen toplantı ve gerçekleşen ziyaret sonrasında 11 Ekim 2019 Cuma günü Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Fatih Başaran, Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Vahit Doğan, Plan ve Proje Dairesi Başkanı Recep Çalı, TESKİ Çorlu İlçe Şube Müdürü Atilla Saraç, Çorlu TSO Yönetim Kurulu İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tunalı ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz ile Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi bir araya gelerek sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırarak, sorunların yaşandığı lokasyonlarda yerinde incelemelerde bulundular.

EN KISA SÜREDE ÇÖZÜLECEK

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, “Kısa bir süre önce gerçekleştirdiğimiz toplantı sonrası sorunların çözümü için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Kadir Albayrak’a ziyarette bulunduk. Altyapı ve su sorunları hakkında gerçekleştirdiğimiz istişareler neticesinde TESKİ Genel Müdürlüğü Yönetimi ve Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi ile bir araya gelerek, sorunları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Sorunlara hızlı çözüm üretilmesi noktasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Kadir Albayrak’a teşekkür ediyor, sorunların bir an evvel nihayete ulaşacağını temenni ediyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1142 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu