Merdiven Park Projesi, 13 Kasım Tarihine Yetişecek
reklam
16 Kasım 2019
Merdiven Park Projesi, 13 Kasım Tarihine Yetişecek

Merdiven Park Projesi, 13 Kasım Tarihine Yetişecek

Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi’nin devamı niteliğinde olan Merdiven Park Projesi’nin inşaat çalışmalarını inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, projenin 13 Kasım’da tamamlanacağını söyledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Merdiven Park Projesi’nde, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat çalışmalarında görevli personele kolaylıklar diledi. Merdiven Park Projesi’ndeki çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini belirten Albayrak, projenin Tekirdağ’ın Kurtuluş Günü olan 13 Kasım tarihinde açılışının yapılacağını ifade etti.

4 bin 135 m² alana sahip, modern ve estetik tasarımlı Süleymanpaşa Merdiven Park Projesi ile Tekirdağ tarihi kent merkezi içerisinde yer alan merdivenli yolun, kültürel dokusunun korunması ve yaşatılması hedefleniyor. Tarihi Valilik Binası tarafından sahile inen merdivenlerde, bitkiler için teraslar, kurakçıl peyzaj düzenlemesi, sahanlıklarda dinlenme ve seyir yerleri yapılacak. Engellilerin ihtiyaçları gözetilerek hazırlanan projede yürüme engelliler için rampa, görme engelliler için uyarıcı taşlar yer alacak. Ayrıca proje kapsamında büfe ve kafe için de özel alanlar tasarlandı.
Editör : Tuğberk Erdem
1132 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu