100’üncü Yıl Gençlik Parkı, Törenle Hizmete Açıldı
reklam
16 Kasım 2019
100’üncü Yıl Gençlik Parkı, Törenle Hizmete Açıldı

100’üncü Yıl Gençlik Parkı, Törenle Hizmete Açıldı

Ergene’nin Marmaracık Mahallesi’nde yapılan 100’üncü Yıl Gençlik Parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yeşil alandan yürüyüş yollarına, oyun gruplarından spor aletlerine kadar her şeyin titizlikle düşünüldüğü park, halkın beğenisini kazandı.

Ergene Belediyesi tarafından yapılan ve 6 bin 700 m²’lik alan üzerine kurulan 100’üncü Yıl Gençlik Parkı’nın açılış törenine; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşuna müteakiben okunan İstiklal Marşı’nın ardından start alan açılış töreni, Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Akademisi’nde eğitim gören 03-04 yaş grubu miniklerin sergilediği gösteriler ile devam etti. Konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Büyük bir coşkuyla kutladığımız Cumhuriyet’imizin 96’ncı Yıl Dönümü’nde, Ulu Önder’imiz Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, durmadan, yılmadan çalışmaya devam ediyoruz. İşte bugün de çok güzel bir projeyi hayata geçirmenin haklı gururunu sizlerle paylaşıyoruz. Parkımızın mahalle halkımıza ve gençlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Parkın açılışı dolayısıyla bir konuşma yapan ve konuşması sırasında Ergene halkına müjde veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, “Öncelikle, hepinizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Parkımız, hepimize hayırlı olsun. Gelmişken bir müjdeyi de ben vermek istiyorum. 15-20 gün sonra da Trakya’nın en önemli kültür merkezlerinden biri olan Ergene Kültür Merkezi’nin açılışını, yine hep birlikte yapacağız. Çok güzel bir binamız oldu, güzel etkinliklerimizi orada yapacağız. Ergene, daha da güzel şeylere layık.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1139 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu