Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı’nda Görev Değişimi
reklam
22 Kasım 2019
Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı’nda Görev Değişimi

Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı’nda Görev Değişimi

Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı, gerçekleştirdiği 11’inci Olağan Kurultay ile yeni yönetimini belirledi. Parti binasında gerçekleştirilen kurultayda başkan adayı olan Murat Ural, delegelerin oy birliği ile Çorlu İlçe Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Saygı duruşuna müteakiben okunan İstiklal Marşı’mız ile başlayan kurultayda, geçmiş döneme ait Faaliyet Raporu ve Mali Rapor okunarak ibra edildi. Akabinde söz alan ve konuşmasının temelini “Milli Hükümet” teması üzerine kurgulayan Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkan Adayı Murat Ural, “11’inci Olağan İlçe Kurultayı’mızı, ‘Vatan Savaşı’ndan, Milli Hükümete’ stratejimizin adım adım gerçekleşmeye başladığı koşullarda yapıyoruz. Ülkemiz; 1945’den beri ağır bedeller ödemiş, büyük ekonomik zorluklar yaşamış, Milli Güvenliğimiz ve ülke bütünlüğümüz tehlikeye düşmüştür. Partimiz, 1945’den beri emperyalizme karşı tam bağımsız Türkiye için mücadele etmiştir. Çeşitli tertip ve saldırılara maruz kalmış, ama yolundan bir milim sapmamıştır. Artık Atlantik Dönemi’nin sonuna geldik. Bugün geldiğimiz nokta, bizim programımızın haklı olduğunun göstergesidir.” dedi.

NATO, SORGULANIR HALE GELDİ

Vatan Partisi’nin, geçmişten bugüne kadar, NATO (North Atlantic Treaty Organization-Kuzey Atlantik Paktı Teşkilatı)’ya ve AB (The European Union-Avrupa Birliği)’ye karşı mücadele yürüttüğünün altını çizen Ural, “Bugün, AKP ve MHP kanadında da NATO sorgulanır hale geldi. Geçmişte sadece biz AB’ye karşı çıkıyorduk, bugün Türkiye’nin gündeminde AB’ye girmek diye bir şey yok. Sadece CHP içerisinden hala NATO ve Atlantik Sistemi’nden kopmamamız gerektiğine dair sesler gelmektedir. Bu da düşündürücüdür.” diye konuştu.

TÜRKİYE, YÖNÜNÜ AVRASYA’YA DÖNDÜ

2014 yılından beri Türkiye’nin yeni bir rotaya girdiğini söyleyen Ural, “24 Temmuz 2015’de PKK’nın hendeklere gömülmesi, 15 Temmuz’da Amerikancı FETÖ Gladyosu’nun darbe girişiminin bastırılması, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı Harekâtı ile Amerika’nın terör devleti koridoruna kama sokulması ve en son Barış Pınarı Harekâtı ile sınırımızdaki terör gruplarının dağıtılması ve Türkiye’nin yönünü Atlantik’ten Avrasya’ya yönelmesi, son birkaç yıldaki önemli ve olumlu gelişmelerdir. Türkiye’nin yönünü Avrasya’ya dönmesi, ulusal güvenlik ve toprak bütünlüğünü koruması emperyalist ülkelerle yerli işbirlikçilerini telaşlandırmış, ‘Vatan Savaşına, Saray Savaşı’ diyerek nifak sokmak istemişlerdir.” dedi.

VATAN PARTİSİ’NİN PROGRAMINA GELİNDİ

Ural, “Vatan Partisi’nin programı, Türkiye’nin mecburiyetidir. Ulusal Güvenlik’te ve dış politikada, Vatan Partisi’nin programı yürürlüktedir. Şimdi, programın asıl sahibinin iktidar olma zamanıdır. Meclis’teki muhalefetin sorunlara bulduğu çözüm, sadece ‘Tayyip Erdoğan Gitsin!’ demektir. Biz ‘Amerikan Emperyalizmi Gitsin’ diyerek, Milli Hükümet kurulması gerektiğini söylüyoruz. Vatan Partisi’nin önerileri gerçekçidir ve mecburidir. Partimiz her alanda, ülkeye duyduğu sorumlulukları yerine getirmektedir. ‘Atlantik Dönemi’nin, sonuna geldik!’ dedik. ‘Avrasya’ya yöneldik!’ dedik. Durum böyleyken, ekonomide de ‘Atlantik’in dayattığı borçlanma ekonomisi sürdürülemez!’ diyoruz. Türkiye acilen, geçtiğimiz günlerde Genel Başkan’ımız Dr. Doğu Perinçek’in kamuoyuna açıkladığı, Üretim Devrimi Programı’na yönelmelidir. Vatan Partisi olarak, Türkiye’nin ekonomik sorunlarının çözümünü için, Çin Halk Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu temsilcileriyle ülkemizin önde gelen sanayici ve işadamlarını buluşturup, ülkemizdeki yatırım olanaklarını değerlendirmeye çağırdık. Göründüğü üzere partimiz, kimilerinin oy oranına bakarak küçümsemeye çalıştığı gibi etkisiz değil, tam aksine ülke siyasetinde belirleyicidir. Vatan Partisi olarak, bütün zorlukların üzerinden gelecek bilgi birikimi ve tecrübeye sahibiz. Vatan Partililer, devrimcidir! Vatan Partililer, karamsar olamaz! Vatan Partililer, fedakârdır! Yeni dönemde Çorlu’da, partimize ve vatanımıza yararlı işler başaracağıma olan inancım tamdır.” diye konuştu.

Vatan Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı’nın Murat Ural başkanlığında oluşan yeni yönetiminde, şu isimler yer alıyor; Kurtça Köroğlu, Mustafa Özden, Kenan Serbest ve Cemal Dalar.

Editör : Tuğberk Erdem
1182 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu