Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Devam Ediyor
reklam
22 Kasım 2019
Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Devam Ediyor

Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu İlçesi’nde yapımı devam eden Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi inşaat alanında, detaylı incelemelerde bulundu.

Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi inşaat çalışmaları, aralıksız bir şekilde devam ediyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçe merkezine, modern bir kent meydanı ve otopark problemini büyük oranda ortadan kaldıracağı öngörülen katlı otopark kazandırılacak.

Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, projede görevli teknik personele iyi çalışmalar dileklerinde bulundu. Projenin ilerleyen süreçte tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Başkan Albayrak, tüm vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

Hayrabolu ilçesi İlyas Mahallesi, Uzunköprü Caddesi 9 bin 921 m² kapalı alana sahip Hayrabolu Katlı Otoparkı, 3 bodrum katından oluşuyor. 258 otomobil ve 100 motosiklet kapasitesine sahip projede; otomobil, motosiklet, bisiklet park yerleri, su deposu, teknik birim, güvenlik odası, oto yıkama birimi ve ofisi, kadın-erkek tuvaletleri ve personel odası yer alıyor. Katlı Otopark inşaatının tamamlanmasının ardından üst kısmı meydan olarak düzenlenecek. Meydan alanında konser ve tören alanı ile açık oturma alanları olacak. Biri Atatürk heykeli olmak üzere toplam 3 heykel yer alacak.

Editör : Tuğberk Erdem
1157 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu