Şarköy İlçesi’nde, Doğalgazın İlk Kıvılcımı Çaktı
reklam
22 Kasım 2019
Şarköy İlçesi’nde, Doğalgazın İlk Kıvılcımı Çaktı

Şarköy İlçesi’nde, Doğalgazın İlk Kıvılcımı Çaktı

Şarköy’de 2017 yılında başlatılan doğalgaz bağlantı çalışmalarında sona gelindiğini söyleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, doğalgazın kullanılmaya başlanmasının tüm Şarköy halkına hayırlı olmasını temenni etti.

2017 yılında Şarköy İlçesi’nde başlatılan doğalgaz bağlantı çalışmalarında sona gelindi ve Şarköy ilçe merkezi başta olmak üzere bazı mahallelerde doğalgaz kullanımına başlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da bu kapsamda ilçede ilk doğalgaz abonesi olan Mehmet Acar isimli vatandaşın evine misafir olarak doğalgazın Acar Ailesi’ne ve tüm Şarköylüler’e hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Doğalgazın kullanıma başlanması ile birlikte çevre kirliğinin önüne geçileceğini ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Doğalgaz hizmetine kavuşan vatandaşlarımızın mutluluğunu paylaşıyoruz. Acar Ailesi’ne, doğalgaz için hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine, kahve ve börek ikramı için teşekkür ediyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımızın yararına olan her türlü çalışmayı destekliyoruz. Doğalgaz hatlarının kurulumu esnasında yapılan kazı çalışmalarının üst yapıda meydana getirdiği olumsuzlukları, Şarköy Belediyemiz ile iş birliği içerisinde çalışarak en kısa zamanda gidereceğiz. Tüm bu hizmetlerin, Şarköy halkına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Acar Ailesi’ne gerçekleştirilen ziyarette, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var da Başkan Albayrak’a eşlik etti.

Editör : Tuğberk Erdem
1134 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu