Gülsin Onay Piyano Günleri'nde, Zoran Imsirovic Rüzgârı
reklam
06 Ocak 2020
Gülsin Onay Piyano Günleri'nde, Zoran Imsirovic Rüzgârı

Gülsin Onay Piyano Günleri'nde, Zoran Imsirovic Rüzgârı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve Dünya’nın farklı coğrafyalarından toplam 20 sanatçıya ev sahipliği yapan Gülsin Onay Piyano Günleri, Yugoslav asıllı piyanist Zoran Imsirovic konseri ile devam etti.

Süleymanpaşa Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Zoran Imsirovic konserine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan daire başkanları ve şube müdürleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Almanya’nın Münih kentinde yaşayan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Zoran Imsirovic, konserinde Liszt ve Schubert'in unutulmaz eserlerini icra etti. Tekirdağlı sanatseverlerin büyük hayranlığını kazanan Zoran Imsirovic, konser sonrasında dakikalarca ayakta alkışlandı. Konserin ardından Zoran Imsirovic'e çiçek takdim eden ve Imsirovic gibi önemli bir sanatçıyı Tekirdağ'da ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ, gün geçtikçe kültür ve sanatın önemli duraklarından biri haline gelecek. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı bu amaçla sürdürüyoruz.” dedi.

25 Aralık'ta son bulan Gülsin Onay Piyano Günleri'nde Berkay Özkan, Birsen Ulucan, Zoran Imsirovic, Gökhan Aybulus, Erkin Onay ve Çağ Erçağ gibi oldukça önemli isimler sahne alırken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon sanatseverlerden büyük beğeni topladı.
Editör : Tuğberk Erdem
1150 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu