Başkan Cüneyt Yüksel’den, Kızılcahamam Çalıştayı
reklam
06 Ocak 2020
Başkan Cüneyt Yüksel’den, Kızılcahamam Çalıştayı

Başkan Cüneyt Yüksel’den, Kızılcahamam Çalıştayı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen “2020 Yılı Yatırım Programı Değerlendirme Çalıştayı”, Kızılcahamam’da gerçekleştirildi. Düzenlenen çalıştaya, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve mahalle muhtarları katıldılar.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ilçede görev yapan mahalle muhtarlarıyla çalıştayda bir araya geldi. Ankara’nın Kızılcahamam İlçesi’nde düzenlenen çalıştayda, Süleymanpaşa Belediyesi’nin 2020 hizmet yılı içerisinde gerçekleştirmeyi planladığı yatırım programına ilişkin bilgiler aktarıldı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan çalıştayda, yatırım programı da masaya yatırıldı.

ÇALIŞTAY SONRASI ANITKABİR’E GİTTİLER

Kızılcahamam’da gerçekleşen çalıştayın ardından Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan heyet, ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve mahalle muhtarları, akabinde Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi’ni gezdiler.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP’A ZİYARET

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve beraberindeki heyet, Anıtkabir ziyaretinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’ni ziyaret ettiler. TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop tarafından kabul edilen kafile, bir süre görüştükleri Şentop’a talep ve beklentilerini aktardılar. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve mahalle muhtarlarının taleplerini tek tek not eden TBMM Başkanı Şentop, yapılacak çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ziyarete gelen heyet onuruna akşam yemeği daveti düzenleyen TBMM Başkanı Şentop, ziyaret anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

SON DERECE VERİMLİ GEÇTİ

Kızılcahamam Çalıştayı ve Ankara’da gerçekleştirilen temasların son derece verimli geçtiğini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, tüm muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yüksel, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak, mahalle muhtarlarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz 2020 Yılı Yatırım Programı Değerlendirme Çalıştayı’nı, Ankara ziyaretimiz öncesinde Kızılcahamam’da gerçekleştirdik. Çalıştayda proje ve hedeflerimizi masaya yatırarak, muhtarlarımızla istişarelerde bulunduk. Son derece verimli fikir ve görüşlerin ortaya çıktığı toplantımızda, şehrimiz ve mahallelerimiz için yapacağımız yatırımların detaylarını konuştuk. Çalıştayımızın, şehrimiz ve vatandaşlarımız için hayırlar getirmesini temenni ederim.” diye konuştu.

BAŞKAN YÜKSEL TEŞEKKÜR ETTİ

Muhtarlarla birlikte Gazi Meclis’e ve TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a gerçekleştirdikleri ziyarete ilişkin de bilgiler paylaşan Başkan Yüksel, “Bizleri ve muhtarlarımızı makamında ağırlayarak muhtarlarımız onuruna yemek veren Meclis Başkanı’mız, yapılan görüşmelerde ilettiğimiz talep ve beklentileri tek tek not etti. Ziyaretimiz anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdiğimiz Sayın Meclis Başkanı’mıza, göstermiş oldukları misafirperverlikten ötürü can-ı gönülden teşekkürlerimizi sunarım.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1127 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu