Bu Şehirde, Kimseyi Kimsesiz Bırakmayacağız!
reklam
06 Ocak 2020
Bu Şehirde, Kimseyi Kimsesiz Bırakmayacağız!

Bu Şehirde, Kimseyi Kimsesiz Bırakmayacağız!

Kimsesiz vatandaşların zorlu kış şartlarında ortaya çıkan barınma ihtiyacını çözmek amacıyla alternatif yöntemler üzerinde çalıştıklarını belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Elbirliğiyle, bu şehirde kimseyi kimsesiz bırakmayacağız.” dedi

Birlikten kuvvet doğacağına her zaman inandığını ifade eden Başkan Sarıkurt, “Hepimiz, Çorlu’da yaşıyoruz. ‘Bu şehre katkı sağlamak, hepimizin görevi’ diye düşünüyorum. Çorlu’muzda yaşayan, kentimizde üreten, hizmet veren vatandaşlarımızla birlikte el ele vererek kentimizin ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltebiliriz. Türlü sebeplerle sokakları ve metruk yapıları mesken edinen evsiz vatandaşlarımızı soğuk kış günlerinde sıcak bir yuvaya kavuşturabiliriz. Onların ev özlemini bir nebze de olsa giderebiliriz.” dedi.

Sarıkurt, “‘Çorlu’da yaşayan kimseyi çaresiz bırakmamalıyız!’ fikriyle yola çıktığımız projemizin destek bulacağına olan inancımızla, geçtiğimiz günlerde Çorlu’muzda yer alan otel ve pansiyonların işletmecileri ve yöneticileri ile bir araya geldik. Evsizlerin, kimsesizlerin, sokakta yatan kişilerin umudu olabilmek için değerli konaklama işletmecileri ile ortak bir paydada buluşabileceğimizi düşündük ve konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Ne mutlu ki bu fikir son derece olumlu karşılandı. Özellikle havaların gitgide soğuduğu şu günlerde, muhtaç olan kişilere yardım eli uzatmalıyız. Bu konuda yalnızca belediyemizin değil, şehrin tamamının desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Elbirliğiyle, bu şehirde kimseyi kimsesiz bırakmayacağız.” diye konuştu.

Hayırsever işletme sahiplerinin de yardımlarıyla ihtiyaç sahibi kimsesiz vatandaşların mağduriyetini çözüme kavuşturulabileceğini belirten Başkan Sarıkurt, konu ile ilgili duyarlı vatandaşların Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile iletişime geçilebileceğini ifade etti.
Editör : Tuğberk Erdem
1125 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu