“Çorlu” Konulu Öykü Yarışması'nda, Dereceye Girenler Belli Oldu
reklam
14 Nisan 2020
“Çorlu” Konulu Öykü Yarışması'nda, Dereceye Girenler Belli Oldu

“Çorlu” Konulu Öykü Yarışması'nda, Dereceye Girenler Belli Oldu

Çorlu Belediyesi tarafından 14 Ocak - 20 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenen “Çorlu” konulu öykü yarışması sonuçlandı. Düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödüllerini, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt takdim etti.

Çorlu Belediyesi tarafından, yazmayı kendine amaç edinen ve kendi bu yönde geliştirmek isteyenlerin Çorlu’ya bakış açılarını yansıtan hikâyelerini toplumla paylaşmalarına aracı olmak, genç ve yetişkinlerin çalışmalarını desteklemek ve geleceğin yazarları olacak yeteneklerin keşfedilmesini sağlamak amacıyla düzenlenen “Çorlu” konulu öykü yarışmasında dereceye girenler belli oldu.

Belediye Başkan Yardımcıları, jüri üyeleri ve dereceye giren öykü yazarlarının katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Çorlu sokaklarında yaşanmış gerçek veya gerçek olmayan hikâyelerden oluşan, Çorlu’muza dair öykülerini bizlerle paylaşan tüm katılımcılara sonsuz teşekkürler. Dereceye giren Özcan Evrensel, İnci Bengü Karagöz ve Özgün Mert ile Jüri Özel Ödülü’ne lâyık görülen Hamza Dereli’yi kutluyorum. Strateji Geliştirme Müdürlüğü’müz tarafından düzenlenen bu yarışma ile umarım geleceğin yazarları olacak yetenekleri cesaretlendirmiş ve bir köşede saklı kalmış hikâyelerine tercüman olabilmişizdir. Emek veren ve yarışmamıza katılan herkese tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Sarıkurt’un konuşmasının ardından “Kendini Evinde Hissetmek” adlı öyküsüyle 1’inciliği elde eden Özcan Evrensel’e, “Oturur Simit Yeriz Parkta” adlı öyküsüyle 2’nci olan İnci Bengü Karagöz’e, “Kırmızı Sarı” adlı öyküsüyle 3’üncü olan Özgün Mert ile “Umut Çorlu’da” adlı öyküsüyle Jüri Özel Ödülü’nü kazanan Hamza Dereli’ye ödülleri takdim edildi. Jüri üyeleri Ayşe Taşralı Erdoğan, Emel Sarıkurt, Haluk Ecevit ve Vildan Baloğlu’na da katkılarından ötürü teşekkür belgeleri sunuldu.
Editör : Tuğberk Erdem
1222 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu