Ergene’deki Ekmek Fırınlarında, Koronavirüs Denetimi
reklam
14 Nisan 2020
Ergene’deki Ekmek Fırınlarında, Koronavirüs Denetimi

Ergene’deki Ekmek Fırınlarında, Koronavirüs Denetimi

Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınlarındaki denetimlerini artırdı. Ekmek fırınları hijyen, ruhsat, ürün gramajı ve fiyat tarifesi konularında titizlikle kontrolden geçirildi.

Koronavirüs tehdidine karşı alınan tedbirler kapsamında ilçedeki ekmek fırınlarında denetimlerde bulunan Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işletme sahiplerinin ve çalışanlarının hijyen kurallarına uyup uymadıklarını kontrol etti. Gerek imalathane gerekse satış kısmında çalışan görevlilerin maske, eldiven ve bone taktıklarını tespit eden ekipler, alınan önlemler ve gösterilen hassasiyetten dolayı teşekkürlerini ilettiler. Hijyen kurallarına titizlikle riayet edilmesinin önemine vurgu yapan ekipler, işletme sahiplerini ve fırın çalışanlarını Koronavirüs konusunda bilgilendirdiler. Hijyen denetimlerinin yanı sıra ruhsat, gramaj ve fiyat tarifesi hususlarını da kontrol eden ekipler, eksik görülen detaylar konusunda uyarılarda bulundular.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Halkımızın temel gıda ihtiyaçlarının karşılandığı fırınlar, sıkı bir şekilde denetleniyor. İlçe genelinde Koronavirüs tehdidine karşı gerekli görülen tedbirleri aldık, almaya da devam ediyoruz. Bu zorlu süreçte, gerek esnafımız gerekse vatandaşlarımız, üzerlerine düşen görevleri eksiksiz olarak yerine getirmelidirler. Koronavirüs ile mücadele döneminde tüm ekipleriyle sahada olan zabıta teşkilatımız, halkın sağlığı ve esenliği adına denetimlerine devam edecektir.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
999 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu