Süleymanpaşa'da Açılan Bu Kahvehane, Sadece Kadınlara Özel
reklam
14 Nisan 2020
Süleymanpaşa'da Açılan Bu Kahvehane, Sadece Kadınlara Özel

Süleymanpaşa'da Açılan Bu Kahvehane, Sadece Kadınlara Özel

Süleymanpaşa Belediyesi ve Süleymanpaşa Kent Konseyi işbirliğinde, 08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlara özel kahvehane açıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin Osmanlı Mahallesi’ndeki sağlık ocağı eski hizmet binasında yaptığı tadilat sonrası muhtarlık binasına çevirdiği ve alt katında hazırladığı alanda açılan Kadınlar Kahvesi’nin açılışına; Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Karaküçük, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Beste Emre Güngör, Osmanlı Mahalle Muhtarı Hasan Önbey, Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi, AK Parti Tekirdağ İl ve AK Parti Tekirdağ İlçe Kadın Kolları ile Osmanlı Mahallesi sakini kadınlar katıldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Karaküçük, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Beste Emre Güngör ve Osmanlı Mahallesi Muhtarı Hasan Önbey’in açılış kurdelesini kestiği Kadınlar Kahvesi’nin açılışına ilgi yoğun oldu. Kahvenin açılışı dolayısıyla bir konuşma yapan ve tüm kadınların 08 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Osmanlı Mahalle Muhtarı Hasan Önbey, “Bundan sonra kadınlarımız için neler yapabiliriz, şimdi arkadaşlarla onu düşüneceğiz. Desteğinden dolayı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve ekibine teşekkür ederim. Bundan sonra daha güzel olacak, biz kadınlarımıza çok önem veriyoruz.” dedi.

Kurdele kesilerek açılışı gerçekleştirilen Kadınlar Kahvesi’nde ilk kahvaltılarını yapan kadınlara Süleymanpaşa Belediyesi tarafından karanfil ve hediye verildi.
Editör : Tuğberk Erdem
1221 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu