Süleymanpaşa'daki Kültür Etkinlikleri, Sanal Ortamda Devam Ediyor
reklam
14 Nisan 2020
Süleymanpaşa'daki Kültür Etkinlikleri, Sanal Ortamda Devam Ediyor

Süleymanpaşa'daki Kültür Etkinlikleri, Sanal Ortamda Devam Ediyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Koronavirüs (COVID-19) salgınından etkilenmemek adına alınan önlemler kapsamında evlerinde kalan Süleymanpaşalılar için, sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlara devam ediyor.

Tüm ülkeyi etkisi altına alan COVID-19 salgınının en aza indirilebilmesi için alınan önlemler kapsamında sokağa çıkışların sınırlandırılmasının ardından harekete geçen Süleymanpaşa Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların evlerinde hoşça vakit geçirebilmelerini sağlamak amacıyla “Evde Kültür Sanat Etkinlikleri” projesini uygulamaya koydu. Etkinlikler kapsamında düzenlenen ve sosyal medya üzerinden yayınlanan konser, büyük ilgi ile takip edildi.

BİNLERCE VATANDAŞ İZLEDİ

“#EvdeKalSüleymanpaşa Biz Size Çalar Söyleriz” sloganıyla gerçekleştirilen canlı yayına, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de katıldı. Vatandaşları selamlayan Yüksel, bu süreçte evlerinde kalan vatandaşlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Binlerce kişinin izlediği, yüzlerce eserin yorum olarak istendiği, Konservatuar Şefi Salih Demirci ve Eğitmen Emine Özata’nın sesi, konservatuar eğitmenlerinin de enstrümanları ile eşlik ettiği konser yaklaşık 2 saat sürdü. Etkinlikte, popüler şarkıların yanı sıra nostaljik eserlere ve türkülere de yer verildi.

CANLI YAYINLAR DEVAM EDECEK

Öte yandan Süleymanpaşa Belediyesi’nin büyük ilgi gören kültürel ve sanatsal etkinliklerinin içinde bulunulan süreçten dolayı canlı yayınlar ile devam edeceği söyleşilerden konserlere, bilgilendirme programlarından şiir dinletilerine yepyeni etkinlikler ile sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşların evlerine konuk olunacağının altı çizildi.

İL MÜFTÜSÜ İPEK, KONUK OLDU

Süleymanpaşa Belediyesi’nin hayata geçirdiği canlı yayınlar kapsamında 26 Mart Perşembe Günü’nün konuğu Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek oldu. Süleymanpaşa Belediyesi hesaplarından saat 18.00’de gerçekleşen “Cuma Sohbetleri” adlı programın canlı yayın konuğu olan Müftü İpek, İslam’a uygun yaşamanın incelikleri, izleyicilerden gelen sorular, gündelik yaşamda karşılaşılan olayların dini boyutları ve Ahiret hayatını güzelleştirmek için bilinmesi gereken dini bilgileri vatandaşlarla paylaştı.
Editör : Tuğberk Erdem
1328 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu