Kortların Yıldızları, Doğa Koleji'nden Çıktı
reklam
17 Nisan 2012
Kortların Yıldızları, Doğa Koleji'nden Çıktı

Kortların Yıldızları, Doğa Koleji'nden Çıktı

Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 10 Nisan 2012 Salı günü İl Merkez Tenis Kortları’nda gerçekleştirilen okul sporları tenis müsabakaları sonuçlandı. Yapılan müsabakalara, Çorlu Doğa Koleji öğrencileri damgasını vurdu.

Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından açıklanan sonuçlara göre, Çorlu Doğa Koleji öğrencileri grup olarak Yıldız Erkekler İl Birincisi, Çorlu Doğa Koleji öğrencisi Cemre Atike Kayan ise ferdi kategoride Yıldız Kızlar İl Üçüncüsü oldu.

Kolej öğrencileri, raketleriyle fark attı

Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından il çapında düzenlenen, birçok özel ve devlet okulunun katılımıyla gerçekleşen okul sporları tenis müsabakaları; ‘Küçükler’, ‘Yıldızlar’ ve ‘Gençler’ kategorilerinde yapılan karşılaşmalarla 10 Nisan 2012 Salı günü Tekirdağ Merkez Tenis Kortları’nda gerçekleştirildi. Birçok öğrencinin ter döktüğü ve kazanmak için uğraş verdiği karşılaşmalar sonunda alınan setlere göre; Çorlu Doğa Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri Mert Bora Yıldırım, Bora Çakır, Arda Güven Çiftçi ve Metehan Caymaz’dan oluşan Doğa Koleji ekibi, 8 grup arasından sıyrılarak Yıldız Erkekler İl Birincisi, Çorlu Doğa İlköğretim Okulu öğrencisi Cemre Atike Kayan ise 7 okulun sporcularının yarıştığı ferdi kategoride Yıldız Kızlar İl Üçüncüsü oldu.

Editör : Tuğberk Erdem
3621 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu