Belediye Hizmet Binası Girişine, Dezenfeksiyon Tüneli Kuruldu
reklam
17 Nisan 2020
Belediye Hizmet Binası Girişine, Dezenfeksiyon Tüneli Kuruldu

Belediye Hizmet Binası Girişine, Dezenfeksiyon Tüneli Kuruldu

Çorlu Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı yeni önlemler almaya devam ediyor. İşi olan vatandaşlar ve çalışanlar, hizmet binası giriş kapısı önüne kurulan dezenfeksiyon tünelinden geçerek belediyeye giriş yapıyor.

Dünyada ve yurt genelinde Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı alınan önlemler dâhilinde, Çorlu Belediyesi de gerekli tedbirleri almayı sürdürüyor. Hem vatandaşların hem de belediye personelinin sağlıklı bir ortamda bulunması amacıyla 5 adet dezenfeksiyon tüneli alan Çorlu Belediyesi, alınan tünelleri belediye hizmet binalarına yerleştirdi. Belediye hizmet binalarına giriş yapmak isteyen vatandaşlar, öncelikle dezenfeksiyon tünelinden geçiyor ve sonrasında belediyeye adım atıyor. Akabinde ise geçtiğimiz haftalarda başlatılan temassız ölçüm cihazı ile ateş ölçüm işlemi gerçekleştiriliyor. Görevliler tarafından, belediye personelinin ve vatandaşların ateş ölçümü yapılarak, sakıncalı bir durum olmaması halinde belediye binasına giriş izni veriliyor.

MÜCADELEMİZE DEVAM EDİYORUZ

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan ve Çorlu halkının sağlığı ve güvenliği için her türlü önlemi aldıklarını belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Panik yapmadan ve gerekli önlemleri alarak, Koronavirüs salgını ile ilçe genelindeki mücadelemize devam ediyoruz. Belediye ekiplerimiz mahallelerimizi, sokaklarımızı ve kentimizdeki hizmet binalarını aralıksız olarak ilaçlama işlemlerine devam ediyor. Ek bir önlem alarak, belediye hizmet binalarımızın girişlerine dezenfeksiyon tünelleri yerleştirdik. Personelimizin ve vatandaşlarımızın sağlığını düşünerek, gerekli tedbirleri almaya devam edeceğiz. Bizler bu denli yoğun çalışırken, vatandaşlarımızdan da her zamanki gibi önemli bir ricamız var; lütfen gerekli olmadıkça evlerinizden çıkmayın. Zaruri durumlarda ise çıkarken muhakkak maskenizi takarak çıkın. Bu, hepimizin vatandaşlık görevi! Kendimizi ve çevremizdekileri korumak adına, önlemlerimizi en üst düzeyde alalım.” diye konuştu.

Çorlu Belediyesi, gerek duyulan tedbirleri almaya ve çeşitli kurumlar ile iş birliği yaparak salgına karşı verilen mücadeleye titizlikle devam ediyor.
Editör : Tuğberk Erdem
1386 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu