Ergene’deki Taziye Evi, Vatandaşlara Hizmete Hazır
reklam
07 Haziran 2020
Ergene’deki Taziye Evi, Vatandaşlara Hizmete Hazır

Ergene’deki Taziye Evi, Vatandaşlara Hizmete Hazır

Ergene Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımına başlanan “Taziye Evi Projesi” tamamlandı. Belediye Başkanı Rasim Yüksel, pandemi döneminin sona ermesinin ardından açılışı yapılacak olan taziye evinde incelemelerde bulundu.

Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadelenin yanı sıra rutin belediyecilik hizmetlerini de aksatmadan sürdüren Ergene Belediyesi, 165 m² büyüklüğündeki taziye evinin inşasını tamamladı. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan yapıda incelemelerde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, pandemi döneminin ardından taziye evinin açılışının yapılacağını ve Ergene halkının hizmetine sunulacağını belirtti.

Sosyal Belediyecilik İlkesi şiarıyla hizmet vermeye devam ettiklerini ve yeni tip Koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçede 50 bin m² parke taş yol yaptıklarını söyleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bir yandan salgınla yoğun bir şekilde mücadele ederken, diğer yandan da belediyemizin rutin çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Bu zorlu süreçte Ergene’mizde 50 bin m² parke taş yol yaptık. Sağlık Mahallesi 9’uncu sokakta, asfaltlama çalışmalarına başladık. Buradaki çalışmalarımızın ardından 6’ncı ve 1’inci sokaklarımızda da yol çalışmalarımız olacak.” dedi.

Başkan Yüksel, “Gerçekleştirdiğimiz tüm hizmetlerimizin yanı sıra Cumhuriyet Mahallesi’nde de 165 m²’lik büyük bir taziye evi inşa ettik. Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın cenazeye gelen eş, dost ve akrabalarını ağırlamak için oluşturduğumuz taziye evimizin inşaatını, kısa bir süre içerisinde tamamladık. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan ve tüm ayrıntıları ince bir şekilde düşünülen taziye evimiz, pandemi döneminin sona ermesinin ardından vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
1255 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu