Kahvehane ve Çay Ocaklarına, Maske ve Dezenfektan Desteği
reklam
10 Haziran 2020
Kahvehane ve Çay Ocaklarına, Maske ve Dezenfektan Desteği

Kahvehane ve Çay Ocaklarına, Maske ve Dezenfektan Desteği

Yeni normalleşme sürecinin ilk günü olan 01 Haziran’da, Ergene’deki işletmelerini yeniden faaliyete geçiren kahvehane ve çay ocaklarına, ilk gün olduğu gibi önceki gün de destek veren Ergene Belediyesi, maske ve dezenfektan dağıtımında bulundu.

Ergene Belediyesi, normalleşme sürecinin 2’nci döneminde, kahvehane ve çay ocaklarını açan işletme sahiplerine maske ve dezenfektan desteğinde bulunmaya devam ediyor.

Her zaman olduğu gibi bundan sonra da vatandaşların ve esnafların yanında olmaya devam edeceklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Normalleşme sürecinin 2’nci dönemine girdiğimiz şu günlerde, işletmelerini yeniden hizmete açan tüm esnafımıza hayırlı işler dileklerinde bulunuyorum. Tedbiri elden bırakmadan, kurallara uyarak, esnafımız ve vatandaşlarımız salgından kendini korumalı.” dedi.

Kahvehane ve çay ocaklarına maske ve dezenfektan desteklerinin devam ettiğini belirten Başkan Yüksel, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte, ilçemizdeki kahvehane ve çay ocaklarını açılmadan önce hepsini dezenfekte ettik. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın sağlığı için, titizlikle dezenfekte çalışmalarında bulunduk. İşletmelerinin başında olan esnafımıza, maske ve dezenfektan dağıttık, dağıtmaya da devam ediyoruz. Ergene Belediyesi olarak bundan önceki süreçte Koronavirüs’e karşı nasıl mücadele verip halkımızın ve esnafımın yanında olduysak, normalleşme sürecinde de aynı şekilde yanlarında olacağız.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1040 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu