Önlem ve Tedbirler, Normalleşme Sürecinde De Devam Ediyor
reklam
10 Haziran 2020
Önlem ve Tedbirler, Normalleşme Sürecinde De Devam Ediyor

Önlem ve Tedbirler, Normalleşme Sürecinde De Devam Ediyor

Marmaraereğlisi Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) ile mücadele kapsamında yer alan normalleşme sürecinde de dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar, halkın ortak kullanım alanlarında daha da yoğunlaşıyor.

Marmaraereğlisi Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirilen tüm çalışmalara titizlikle devam ediyor. Marmaraereğlisi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin devam ettiği çalışmalar, halkın ortak kullanım alanlarında yoğunlaşıyor.

Normalleşme dönemi sürecinde açılan tüm kafe, restaurant vb. işletmelerde hassasiyetle devam eden dezenfeksiyon çalışmaları, aynı zamanda kuaför ve berberlerde de sürüyor. Ekiplerin hassasiyet gösterdiği diğer yerlerin başında ise camiler geliyor. Cemaatin topluca namaz kıldığı yerler olan camiler, belirli periyotlarla dezenfekte edilerek temizleniyor. Ayrıca vatandaşların ortak kullanım alanları olan park ve bahçelerde de ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına özenle devam ediliyor.

Koronavirüs ile mücadelede kapsamında, pandemi sürecinin en başından beri titiz önlemler aldıklarını belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, “İlçemizde, belediye olarak en başından beri alınması gereken tüm tedbirleri vatandaşlarımızın sağlığı için aldık. Toplu olarak kullanım sağlanan tüm alanlarda, pandeminin ortaya çıkmasından beri göstermiş olduğumuz hassasiyeti göstermeye devam ediyoruz. Bu normalleşme sürecinde de üzerimize düşen önemli sorumluluklar var. Gereken tüm önlemleri almaya ve konulan kurallara uymaya devam etmeliyiz. Tüm vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı davranması gerektiğine inanıyorum.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1349 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu